Essence Get Big Lashes Maskara

Herkese merhabalar:)

Bugün sizlere bir çok blogta da anlatılan Essence'n Get Big Lashes adlı maskarasından bahsedeceğim.

Geçen yıl ülkemizde bu marka bulunmuyordu ama Almanyadan gelen bir arkadaşım bana Essence'n bi kaç ürünün getirmişti denemem için, o ürünlerden biri de bu maskaraydı.


Daha sonra Gratislere geldiğini duyunca hatta ilk maskara ihtiyacımda aynısından alacağımı düşündüm hep lakin elimde elli tane maskara olduğundan sıra gelmedi kendisine.Bendeki maskara waterproof olan, bu maskarayla ilgili görüşlerim;

* Sevdiğim tarz fırça yapısına sahip, ne çok tombul ne incecik minicik, hemen bakalım

*Ben dakikalarca kat kat maskara sürecek yüreğe sahip bi insan değilim, öyle devasa bişeyler beklemiyorum bi maskaradan da ama kirpiklerim kendini belli etsinde istiyorum tabi ki, bu maskarada bunu gayet yapıyor.



Fotoğraflarda  tek kat uygulanmış halini görüyorsunuz.

* Waterproof bir ürün bendeki ve diğer water proof maskaralardan o kadar bıkmıştım ki saatlerce siliyorsun yıkıyorsun yok arkadaş geçmiyor ama bu öyle değil, cidden gün içerisinde akma yapmadığı gibi makyajınızı temizlerken de rahatlıkla çıkarabiliyorsunuz.


Fiyatına Gratislerde bakmıştım ya 8-9 ya da 10-12 lira tarzı bişeydi pek emin değilim ama.
Sonuç olarak 30 liralık maskaraların yaptığı verdiği etkiyi bu ürün de gayet yerine getiriyor, uygun fiyatlı bir maskara arayanlara şiddetle tavsiye edilir.

Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.