Essence - My Base

Merhabalar.

Bugün size Essence'n aydınlatıcı makyaj bazından bahsetmek istiyorum.
 Ürünün tam adı Essence my base - illuminating make up base;



Baz olarak hiç denemedim açıkcası çünkü parıl parıl bir bazı yüzüme sürmeye niyetim yok:) bir çok blogger gibi benim de alma amacım bunun harika bir aydınlatıcı olması:)

Bir çok yerde  Benefit high beam'in dupe'u olduğu söyleniyor, fotoğraflarına baktığımda gerçektende çok benziyor, uzun zamandır krem bir aydınlatıcı istiyordum ve sonunda bu isteğime kavuştum.



Yukarda gördüğüniz gibi bu aydınlatıcı pompalı, aslında başta çok sevinmiştim bu yüzden ama bu bazda tek sevmediğim şey  bu pompa yüzünden çok fazla ürünün dışarıya çıkması, onun dışında söyliyeceklerim ise eğer çok abartmaz az miktarda kullanırsanız cidden glowy bir surat elde edebiliyorsunuz bu ürün sayesinde.

Aşağıdaki fotoğrafta ne kadar çok ürün geldiğini göreceksiniz, aslında az gibi gözüküyor ama öyle değil cidden tüm surata çok fazla.



Bu da verdiği aydınlık:)


Fiyatı 13 lira ve Gratislerde satılıyor.
Baz olarak bi işe yarar mı bilemem ama benim cidden şahane bi aydınlatıcım oldu, sizde krem yapıda bir aydınlatıcı arıyorsanız tavsiye ederim.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.