The Balm - Nudetude Paleti.

  
    Aldığım bir günden beri elimden düşürmediğim tek palet diyebilirim.Sarı saçlı renkli gözlü olduğumdan kendime nude, doğal tonlar dışında başka renklerde far yakıştıramıyorum açıkcası, Gratislere The Balm ilk geldiği zaman aklımda en başta alacağım şey bu paletti ve öyle de oldu.


Palet 12 adet fardan oluşmakta bunlardan 8 tanesi parıltılı 4 tanesi de mat halde.Yani hem mat hem parıltılı farlardan hoşlananlara hitap eden bir ürün.

Pigmentasyonları ve kalıcılıkları konusunda bir şikayetim olmadı benim kullandığım şunca zaman içerisinde, en azından ben bir makyajı 12 saat suratımda tutmuyorum.


Tüm renkleri severek kullansam da aşağıdaki fotoğtaftaki serious ve sleek'i far haricinde eyeliner uygulamasında da başarılı buluyorum.

Göz pınarını aydınlatmak amaçlı sassy ve stand-offishi sık sık kullanıyorum, ayrıca kaşlarımı boyamak içinde zaman zaman sultryi kullanıyorum, çok koyu renk kaşlarınız yoksa tavsiye ederim.

Paletin içinde 2 taraflı bir fırça çıkıyor ki bence bu bir eyeliner fırçası, çok sık kullandığımı söyleyemem.

Biliyorsunuz ki The Balm sadece Gratislerde satılıyor, indirimsiz fiyatı 60 lira yüzde elli indirimle 30 lira, verdiğiniz 30 lirayı sonuna kadar hakediyor, peki 60 liraya değer mi? cık 60 lira verecek olsam sanırım ben üzerine koyup Naked paleti almayı tercih ederdim ama dediğim gibi indirimdeyken kaçırmayın alın.Bence ten rengi ne olursa olsun, her kadının nude tonlarda bir paleti olmalı.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.