Allık Nasıl Uygulanır?

Merhabalar dün sevgili blogger arkadaşım Kardelen Makyaj bloguna konuk yazar olarak bu yazıyı yazmıştım sizlerle de paylaşmak istedim.
Bugünki yazacağımız yazının konusu allık nasıl uygulanır?
Bildiğiniz üzere çeşitli allık uygulama yöntemleri var, en doğru allık nasıl uygulanır sorusunun cevabı bence yüz şeklinizde gizli.

Eğer kare bir suratınız varsa ilk fotoğraftaki gibi sizlere gözünüzün ortasından tam yanağınıza doğru olan kısım yuvarlak hareketlerle allığınızı uygulamanızı tavsiye ederim böylece kareli, köşeli suratınız daha yumuşak bir görüntüye bürünecektir.

Eğer uzun bir yüzünüz varsa yine aynı metotla gözünüzün ortasından yanağınıza doğru bu sefer ise yanlara doğru enlemesine sürünüz, bunun nedeni suratınızı daha toplu göstermesini sağlamaktır.
Oval yüze sahip olanlar bence en şanslılar : ) bir çok şekilde allık uygulayabilecek olan kimselerdir böyle yüze sahip olanlar, aşağıdaki fotoğrafta göreceğiniz üzere elmacık kemiklerinden üste doğru çıkarak allığınızı uygulayabilirsiniz bu suratınızı daha güçlü gösterecektir.

Ve benim gibi yuvarlak yüze sahip olanlar, elimizin ayarında çok dikkatli olmamız gerekli böyle bir suratımız var ise, gözümüzün orta hizasından elmacık kemiklerine doğru abartmadan çıkarak allığımızı uygulamalıyız böylece suratımıza hem kontur havası katmış hem de allığımızı uygulamış oluruz.

Sizi bilmem ama allık uygulaması benim için çok önemli hatta makyajda fondöten uygulamasından sonraki en favori işlem allığın olduğu işlem : ) palyaçoya ya da disko topuna dönmemek için allığı abartmamız lazım, umarım yararlı bir yazı olmuştur, herkese sevgiler.



Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.