Minik Alışveriş




Bir alışveriş gününü de hafif sıyrıklarla atlattım. Watsons’da kendimi tuttum sadece Pastel'in 2 adet ojesini aldım biri yılbaşı konseptine uygun olan çam ağaçlı simliden diğeri de çok uçuk bir ten rengi, Allahım bu yeni çıkan nude oje aşkı,  nude dudak aşkı, bana neler oluyor?

Yine Watsons’dan yılbaşı için Lionesse marka takma kirpik aldım, daha da güzeli tam bir beceriksizim nasıl yapıştıracağım bilemiyorum.

Flormar'dan fondöten fırçası aldım, şuana kadar kullandığım hiç bir fondöten fırçasından memnun kalmadım bir de bunu görelim, keşke bu kadar küçük bir şehirde yaşamasaydım, inanın Watsons ve Gratis dışında alışveriş yapabileceğiniz bir yer yok, o yüzden varsa yoksa belli markalar.

Çok istediğim Bourjois healthy mix fondöteni alamadım çünkü ne Watsons, ne Gratis ne de Tekin Acar'da satılıyordu, içimde kaldı!

Daha sonrasında yılbaşı için biraz takı alışverişi yaptım, bebe yaka konseptine ben de uydum, yay! Diğer aldıklarımı da fotoğrafan görürsünüz zaten.

Siz neler aldınız yılbaşı için :) , benim gibi hafif sıyrıklarla atlatanlara selam olsun, en güzel hediyeler sizin olsun:)

Sevgiler!



Paylaş
,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.