Inglot Farlar #2

Herkese merhabalar!

Konumuz yine İnglot farlar, şuana dek denediğim binbir çeşit ürünler arasında farlarını en kaliteli bulduğum marka İnglot oldu, ben de indirimden yararlanıp 4lü bir palet yaptırmıştım.

İkisini şu yazımda tanışmıştım, hatırlamak için tık tık. Şimdi gelelim canlı tonlardaki iki farımıza, bu farlar yeşil ve sarı, olabildiğince cart tonlar olmakla beraber, herkesin kolaylıkla kabul edemeyeceği tonlarda oldukları kesin lakin makyajda benim gibi cesur ve biraz da çocuk ruhluysanız seveceğinize eminim.




 Bu iki far mat serisinden, mat olup rengini bu kadar kolay veren nadir bulunacaklardan, The Balm Meet Matte far paletindekilere göre çok çok daha başarılı.





Ben bu farları Adana realden almıştım, maalesef Adana'daki bayilikleri kapanmış, içimde rainbow farları çok fena kaldı, kendimi tutamayıp onlardanda alacaktım, kısmet değilmiş.


Sarı farla bir makyaj yapmıştım hatırlamak isterseniz şuraya alalım sizi.

İşin özü ben İnglot farlarını çook ama çoook sevdim, yine de Pearl serisinin bir tık önde olduğunu düşünüyorum keşke 4nü birden o seriden alsaymışım.

Lafı kısa tutup sevgiler diliyorum:)
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.