Her gün okuduğum özel bloglar.

Merhabalar!

Bugün sizlere severek takip ettiğim bir kaç blogtan bahsedeceğim, birşeyler almak istediğimde ya da merak ettiğimde ilk uğradığım blogların bu tatlı bloggerlar olduğunu söylemem gerek, hem ürün yorumlarına hem de tavsiyelerine o kadar güveniyorum ki... ve doğruyu söylemek gerekirse ne zaman sıkılsam hemen bu bloglarda buluyorum kendimi ve arşivlerini didikliyorum.

Bir çok blogu severek takip ettiğimi söylemem lazım ama benim ayrıca sevdiklerimi sırayla paylaşayım;


http://surdarcenciel.blogspot.com/


Sevgili Başak'ın blogu, hem highend ürünlerin hem de drugstore ürünlerin uygulaması ve yorumlarını bulabileceğiniz güzel bir blog, hala bakmayan varsa bloguna ziyaret ediniz:)) ayrıca iyi kalbinden uzunca bahsetmek isterdim ama orası bana kalsın:)



Görkem'in blogu, hem izleyicilerine hem de arkadaşlarına gönlü bol olan insan, uzaktan bile varlığını hissedebiliyorsunuz ama bunun dışında kaliteli fotoğraflarıyla ve güzel ürün yorumlarıyla da blog alemine yenilik getirdiğini düşünüyorum, bana uzak olan Mac ve Nars gibi ürünleri bile sayesinde keşfetmeye, merak salmaya başladım, şahane önerileri var, yeni markalarla tanışmak için birebir bir blog:)




                                            http://bugunkozmetikkonusalim.blogspot.com/

Şahane bir blog daha canıım Aytül'üm benim için uzakta olan kız kardeşim ve her hissimi paylaşabildiğim dostum:) Bilindik ürün tanıtımları dışında bir çoğumuzun bilmediği markaları da tanıtan blogunda yer veren yegane insan, değişik markalara meraklıysanız bloguna mutlaka göz atın! ayrıca benim gibi allık delisi olduğunu da söylemem lazım:)




                                                  http://beautifulandsweets.blogspot.com/

Sevgili İnci'nin blogu yine bir çok markayı blogunda tanıtan bir blogger, seçtiği renkler, makyajdaki tarzı ve zevkini çok beğeniyorum, makyajdaki zevki kadar burdan görebildiğim kadar tatlı/yemekteki zevkini de çok beğeniyorum:)


Bu bloggerların en önemli ortak yanı geniş ürün yelpazesi, samimiyetleri ve blog yazmaktaki istikrarı ve bu işi ciddiye almalı.


Zaman zaman sevdiğim bloglara yer vereceğim ama bu 4 blogun her gün baktığım bloglar olduğunu söylememde fayda var.

Umarım yararlı bir post olmuştur.

Sevgiler!
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.