Rimmel London - Apocalips LUNA

Rimmel London'ın yeni çıkardığı Apocalips rujlarını herkes gibi siz de duymuşsunuzdur, uzun zamandır yabancı bloglarda görüp iç geçirdiğim bir üründü, ülkemize gelir gelmez Adana'dan daha indirim yokken hemen en çok istediğim Luna rengini kaptım, diğelerini de indirimden alırım diye düşündüm ama maalesef buraya istediğim renkler gelmemiş, keşke Nude Eclipsi Adana'dan alsaymışım.



Yapı olarak glosstan kat kat daha koyu kıvamlı rujdan ise oldukça sıvı diyebiliriz, evet bu da böyle garip bir tanımlama oldu ama öyle:)

 Luna gördüğüz üzere çok açık, uçuk bir şeftali bu tona aşığımdır ben zaten, birebir sevdiğim tonu yakalayabilmiş Rimmel London.


Kalıcılık açısından 2-3 saat birşey yemezseniz sizi götürüyor, onun dışında tazeleme ihtiyacı duyacaksınızdır muhtemelen ama yapı olarak o kadar güzel ki her rengi alınası!



Kesinikle bir şans verin pişman olmayacaksınız:)
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.