Yeniler ve 8 Mart İndiriminden Payıma Düşenler.

Merhabalar! Meşhur 8 Mart indirimi geldi çattı malum, bende Pekbilmişimin istediklerini almak için sabah yola koyuldum önce Watsons daha sonra da Gratise gittim.

Maalesef Watsons'a Apocalips rujlardan sadece üç renk gelmişti:( Celestial, Big Gang ve Apocaliptic, benim almak istediklerim Hilal için Celestial'di ona aldım, lakin kendim Nude Eclips ve bir arkadaşım içinde Luna'yı alacaktım, resmen çok üzüldüm ve yas tuttum! nefret ediyorum neye göre acaba renkleri getiriyorlar? Neyse Watsonsdan Hiloşa Celestiali ve kendime Rimmel'in Bronze adlı allığını aldım.Apocalipsler ya 13 ya da 14 liraydı benim aldığım allıkta 5 liraya düşmüş oldu, baya beğendim allığımı da.Aklımda Nude eclipse kaldı ama yapacak birşey yok ayrıca Rimmel'in Match perfection ve Alix Avienin terracota pudrasını da almadım kendimi tuttum!

Sonrasında Gratise gittim, burda bile belli bir vakitten sonra ürünler çok azalmıştı mesela Balmjovi paletinin sonuncusunu Hilal'e aldım, kendim içinde iç geçirdiğim Betty Lou'nun sonuncusunu aldım, ne çabuk alıyor insanlar vallahi ben de şaşırıyorum.

Aşağıda göreceğiniz fotoğraflardan sadece çok azını bugün aldım, diğerlerini geçen hafta yaptığım alışverişlerde aldım bakalım neler varmış yeni;

Bunlar koleksiyonuma yeni eklenen cicilerimin toplu fotoğrafı ;




Öncelikle parfümlerden başlayalım bu parfümler bana www.parfumevi.com.tr/ tarafından onların isteği üzerine deneyip, görüşlerimi bildirmem üzere yollandı, günlerdir kullanıyorum, görüşlerimi yakında yazacağım, burdan tekrardan teşekkür ediyorum!


Bunlar bana Hilal'imin yolladığı kargonun içinden çıkan kozmetik bebekleri:)


Bunlar geçen hafta aldıklarım, iyi ki Adana'dan Luna'yı almışım, hoş hediye olarak alamadığım için yine üzüldüm ama:(

Ve gördüğünüz üzere allık var evet, kabul ediyorum ben bir allık canavarıyım, her renk benim olsun istiyorum:(


Ve son olarak bugünki indirimden aldıklarım; Gördüğünüz üzere resmen pamuk depoladım, bu defterlerden ne zamandır istiyordum ben bir vintage retro aşığıyım da ! Library of Fragnancedan Baby Powder çünkü bu kokuyu çok severim, bebek gibi kokuyor cidden:) Betty Lou, ten rengi allıklara taktığım şu son günlerde almazsam ayıp olurdu ve gördüğünüz üzere Rimmelden aldığım Bronze adlı allığım:)


Bu indirimi hafif sıyrıklarla atlattım gibi geldi bana, siz neler aldınız merakla bekliyorum:)
Paylaş
, , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.