Dupe Alarmı! MAC Diva - Rimmel London 107 / MAC Snob - Rimmel London 101

Merhabalar! Bugün sizlere bir dupe alarmı vereceğim:)

Dupe ne dersek; bir ürüne muadil olacak onun benzeri başka bir ürün, yalnız şunu demem gerekir ki tabi ki bu ürünlerin renkleri yapıları birebir aynı olmayackatır ve biri diğerinden oldukça ucuz olacaktır.


İlk ürünümüz Mac Snob ve Rimmel London Kate Moss 101; İki ton birbirine benzer lakin Kate Moss daha sıcak bir ton içerirken Snob tamamen soğuk tonlu olmasıyla içinde morluk içermekte.





Kate Moss serisi rujlar 13 lirayken, Mac rujlar 50 lira, arada baya fark var anlayacağınız üzere.


101 dudaktaki hataları belli ederken, Snob dudağı tamamen kaplıyor gayet opak.

Aşağıdaki fotoğrafta üst dudak 101 alt dudakta ise Snob var;



İkinci dupe alarmımız ise yine Rimmel London Kate Moss serisinden 107 numara ve Mac Diva, anlayacağınız üzere Rimmel London dupe üretmekte baya başarılı.



Fiyatlar yine aynı, 107 içerisinde kırmızının daha baskın olduğu bir bordo iken Diva'nın içerisinde az oranda siyahlık ve morluk var.



Diva kesinlikle opak oldukça mat, 107 ise gördüğünüz üzere daha çok satin yapıda.



Aralarında yarım ton farklılık var diyebilirim ancak, aşağıdaki fotoğraftanda anlayacaksınız; yine üst dudakta 107 alt dudakta ise Diva var;





Eğer bir ruja 50 lira veremem diyorsanız ya da şehrinizde MAC yoksa bence bunlar olabilecek en iyi dupelar, umarım faydalı bir yazı olmuştur, sevgiler!
Paylaş
,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.