Down Under Natural's Argan Oil Adana Lansmanı

Merhabalar, perşembe günü sonunda Adana'da da bir lansman oldu, evet bu bir ilkti, genelde lansmanlar hep İstanbul ve sonrasında Ankara'da oluyor bildiğiniz kadarıyla bu ilki gerçekleştiren ise Selen Kozmetik Down Under Naturals'dı.




Selen hanım başından itibaren benimle hep iletişim halindeydi, bu olayı resmiyetten çok samimi bir çerçevede gerçekleştirdi ki bu günümüzde çok karşılaştığımız bir durum değil, öncelikle bu samimi ilgileri için teşekkür ederim.

Lansman North Shieldste gerçekleştirildi, mekan zaten çok güzel ve Adana'nın merkezinde, Adana'da 5 bloggerdık ve 5 kişi olmamıza rağmen yine de güzel bir lansman yaşadık, güzel sohbetler ettik:) Selen hanımın da aramızda olacağını tahmin etmiyordum, görünce pek sevindim, hem bloggerlara hem de kullanıcılara bu kadar önem veren marka ve marka sahiplerini görmek ayrıca çok önemli benim için.

Ürün tanıtımlarını Arzu hanım yaptı, gerek Arzu hanım olsun gerek Selen Hanım olsun gerçekten çok sıcak insanlardı, bizi çok güzel karşıladılar, kahvaltılar yapıldı, çaylar meyve suları içildi ve elbette ürünler hakkında bilgilendirildik.



Down Under Naturals Kanada'da üretilen bir marka ve yüzde 98'i bitkisel, artık herkesin bilinçlendiği bir dönemdeyiz, böyle şeylere dikkat etmeye başladık, ürünler sls ve paraben gibi zararlı maddeleri içermiyor.




Down Under'ın yeni çıkardığı Argan serisi hakkında her bir ürün hakkında teker teker bilgi sahibi olduk, şampuanı, ardından saç kremi, sonrasında bakım maskesinden, serumuna, saç açıcısına kadar her şeyi öğrendik, hatta bazı uygulamaları Arzu hanım kendi saçında uygularken bizde kendi elimizde denedik.



Elimizde denediğimizde beni sevindiren şaşırtan şeyler oldu, diğer markalardaki yapış yapış ve o muhteşem yağlı hissi size asla vermiyor ürünler, cilt hemen neme doyuyor ve ürünü emiyor, düşünün ki saçlarımızda nasıl fayda edecekler.


Ürünleri dün akşam itibariyle kullanmaya başladım, ilk günden etkilerini söylemek imkansız elbette ama ilk izlenim olarak şunu söylemem gerekir ki saçlarım YUMUŞACIK evet sarı saçlı olup yumuşak saçlara sahip olmak cidden çok zor, bazense imkansız, ilerleyen günlerde ayrıntılı yazılarını paylaşacağım zaten.

Doğal ürünler istiyorum fiyatları da cebimi çok yaksın istemiyorum diyorsanız Down Under Naturals'a şans vermenizi dilerim, bu olumlu yanlarını yaşamaya devam edersem cidden benim yeni saç bakım rutinim olacaklar.

Bu muhteşem gün için Adana'da da blogger olduğunu ve daha da önemlisi tüketicisine/yorumcusuna bu kadar önem veren Selen Kozmetik'e çok teşekkür ederim.

Sizler de Down Under Naturals ve daha fazlası hakkında bilgi edinmek isterseniz buyrun;

https://www.facebook.com/DownUnderTurkiye?fref=ts

http://selenkozmetik.com/

Ürünlerin ayrıntılı yazıları için beklemede kalın, sevgiler!


(Fotoğrafların bazıları Seçilzm'in izniyle ondan alıntıdır, tekrardan teşekkürler:)
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.