Son Zamanlar Favorilerim.

Herkese merhabalar!

Bugün değişiklik yapıp son zamanlarda sürekli kullandığım ürünleri yazayım dedim, yazın gelmesiyle makyaj yapasım gelmiyor, geçen yaz 3-4 ay hiç makyaj yapmamıştım, korkarım ki bu yılda öyle olacak çünkü Mayıs'ın başında gölgede 36 dereceyi gördü burası, yazın ortasını düşünemiyorum bile, neyse şimdi fotoğrafa geçelim;



Far paletim gördüğünüz üzere, elimdeki farları yerleştirmemle oldu, gördüğünüz fildişimsi renk Mary Lou sadece onu kullanıyorum desem yeridir lakin aydınlatıcı niyetiyle değil tamamen far olarak.

Nars Sheer Glow, kullandığım en kalıcı fondöten mecburen elim hep buna gidecek gibi, yine de buranın sıcağıyla beş dakika sonra dudak üstümden fondöteni atıyor cildim.

The Balm Mia Moore kış boyu asla kırmızı ruj kullanmadım hep elim bordolara gitti, yaz gelince bordodan çıkıp kırmızı kullanayım dedim, hayalimdeki Mac Russian Red'i alana kadar takılıyoruz:)

Mac Snob cesaretimin en üst noktasıdır ama diyorum ki iyi ki almışım, yaza çok yakıştı!

Benetint; hem allık hem dudak ürünü olarak kullanabilirsiniz bu ürünü kalıcılığı açısından dudaklarıma sade bir görüntü vermek için sık sık kullanıyorum ama su gibi yapıda olduğu dikkat edin benim gibi sakarsanız bir el darbesiyle dökebilirsiniz:(

Nars Exhibit-a allık; diyeceğim tek şey şudur; hayatımın allığısın.

Nyx Taupe bronzer; elime geçtiği günden beri kullandığım tek bronzer, bitireceğim saylı ürünlerden olacak.

Rimmel London Live Pink allık; kalıcılığı pigmentasyonu orta çok başarılı diyemeyeceğim ama elimdeki tek pembe allık olduğu için mecburen kullanıyorum...Kendine en çok pembe allığı yakıştırıp hep turuncu ve şeftali tonlu allıklar alan şaşkın blog yazarı = BEN.

Loreal Touche Magique kapatıcı; bana rengi açık gelen tek üründür sanırım, kapatıcılığı gayet yerinde, elimde 1 yıldır var, yalnız son  bir kaç aydır keşfettim desem yeridir.

Maybelline jel eyeliner kahverengi; pigmentasyonunu çok sevmedim, yazları siyah jel eyelinerlardansa kahveler daha naturel duruyor, sırf onun için kullanıyorum.

Sephora 43 fırça; sen bu zamanlara kadar nerelerdeydin, neden ben seni geç keşfettim? aldığım günden beri fondötenimi bu fırçayla uyguluyorum.

Flormar fondöten fırçası; fondöten için zerre beğenmediğim (iz bırakıyor) Nars allıkları için şart olan fırça, duo fibre olduğu için bol pigmentasyonlu allıkları hafifçe dağıtması çok güzel.

Sizin favorileriniz neler son zamanlarda?

Sevgiler!
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.