GOLDEN ROSE ALIŞVERİŞİ VE IMRESSION OJELER

Golden rose son zamanlarda yeni yeni koleksiyonlarla bizi farklı oje gruplarıyla tanıştırdı.Son olarkta yurt dışında Feather Effect  adı verilen tüy efektli ojeleri çıkardı.Koleksiyonu görünce kiosklara gelmesini bekleyemedim ve sitesinden online olarak iki renk seçtim.



Cuma akşam sipariş verdiğim ürünler Pazartesi elime ulaştı.Ürünler çok güzel paketlenmişti.Yanında ise Paris serisinden bir oje ile fondöten numunesi hediyesi vardı.



Herhangi bir sim,pul vb içeren ojeleri tek başına uygulamayı sevmediğimden altına baz kullanarak uyguladım.Oje baz renk üzerinde tek kat uygulandığında bile çok hoş görünüyor.Ben iki kat uygulayarak kullandım.
Kuruma süresi çok kısaydı.Çabucak kuruyuverdiler.Üzerine Top Coat öneririm zira dokusu biraz rahatsız edebiliyor.

Geçtiğimiz hafta başında elimde olan ojelere henüz kiosklarda rastlamadım.Beklemek istemeyenler Golden Rose Store'dan online sipariş verebilirler.Ojeler 6.50 TL.Kargo ücreti ise 30 TL ve üzerine ücretsizken daha düşük ücretli siparişler için 3.00 TL.

Tüy efektli ojeleri nasıl buldunuz?Paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.