Loreal Nude Magique BB Krem

Merhaba.

Bugün tanıtacağım Loreal'in bb kremi ülkemizde hala yok ama değişik bir ürün olması nedeniyle ve son zamanlarda makyajlarımda çoğunlukla bunu kullanmamdan dolayı blogumda yer vermek istediğim bir ürün.



Diğer bb kremlerden farklı olmak üzere içerisinde yapısında ''akıllı pigment kapsülleri'' var, nasıl oluyor diyeceksiniz; ilk sürdüğünüz bembeyaz olan bu ürün ki parçacıkları hissediyorsunuz daha sonrasında fırça yardımıyla ya da ellerinizle yaydıkça ten renginizle uyum sağlıyor.

Uygulama esnasında benim cildimde hafif bir yanma yapıyor, mentollü ürünler gibi düşünün daha sonrasında hemen geçiyor lakin bu his, bu benim cildimdeki bir etkisi midir yoksa ürünle mi kaynaklıdır bilemiyorum.

Ürün spf 12 içeriyor, güneş korumasına takmış olanlar için az benim içinse çokta takılmayacağım bir nokta.

Gelelim kapatıcılık, kalıcılık, yapı vb özelliklerine.

Kapatıcılık ilk katta oldukça az, ben her fondöten, bb kremde olduğu gibi iki kat uyguluyorum, ortadan biraz daha az kapatıcılığı elde ediyorum, benim için yazın kurtarıcı bir ürün oldu açıkcası.

Kalıcılıkta yazın her üründe yaşadığım gibi aynı sorun olan dudak üzerinden atma dışında bir sorun yaşamadım, cildimin diğer kısımlarında ben silene kadar kaldı.

Yapı olarak kesinlikle mat diyebilirim, çoğunlukla kuru olan ama son zamanlarda yanlış cilt bakımı ürünleri dolayısıyla yer yer karmaya çalan cildimde bile gayet mat durdu, ha şunu da eklemem lazım yağlı ciltlilere belki matlığı yetmeyecektir.







Aşağıdaki fotoğrafta cildinize ilk sürdüğünüzde, yaymaya başladığınızda ve sonunda ciltle nasıl uyum sağladığını görebilirsiniz.


Değişik ürünler denemeyi seven biri olarak sevdiğimi söylemem lazım ama muhteşem bir cilt veriyor, makyaj için pürüzsüz bir kanvas hazırlıyor asla diyemem, hoş şu yaz günlerinde en iyi fondöteni, bb'yi getirin yine bir işe yaramayacaktır.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.