TBS VANILLA BLISS IŞILTILI VÜCUT LOSYONU

Vanilla Bliss TBS'nin kışa özel çıkardığı koleksiyonlardan biri.Bilindiği üzere her yılbaşı öncesi notaları belki biraz değişen Vanilya,Cranberry ve Zencefil kokulu seriler çıkarıyorlar.Vanilya serisinden ilk gördüğüm anda vurulduğum ışıltılı vücut losyonunu kışın dolapta bekletsemde yazın gelmesiyle daha sık kullanır oldum.
Losyonu ne zaman elime alsam muhteşem ve saatlerce kalıcı kokusundan dolayı daha bir seviyorum.



Bana kalırsa bu losyonun tek amacı vücuda ışıltı katmak.Belirgin bir nemlendirmesi yok.Bu durum belki çok az uygulanmasıyla da ilgili olabilir.Işıltısı epeyce yoğun olduğundan az miktarda kullanmak yeterli oluyor.Bitirebilmek için ise bir ortağa ihtiyaç duyabilirsiniz.

Özel davetlerde vazgeçemeyeceğim,gündüzleri ise ara ara kol ve omuzlarımda kullandığım ışıltılı losyonu ışıltı ve vanilya seven herkese tavsiye ederim.Bu aralar tek başına satıldığını görmesem de setlerin içinde denk gelip alabilirsiniz.

Serinin duş jeli,Body Butter gibi diğer ürünleri de çok güzeldi.


Sizin Vanilla Bliss serisinden kullandığınız ürünler oldu mu,bu seri hakkında neler düşünüyorsunuz?


Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.