Avon BB Krem / Ideal Flawless BB Cream

avon-ideal-flawless-bb-cream-krem

Avon'dan Yeni Bir BB Krem
Avon Ideal Flawless BB Cream




Avon Ideal Flawless BB Krem, fondöten ağırlığı olmadan cilt kusurlarını doğal şekilde kapatma amacı ile üretilmiş hafif renkli nemlendirici. BB krem furyası, kozmetik dünyasında hala devam etmekte ve hatta makyaj markaları birden fazla çeşit ile BB kremlerini çıkarmakta. Avon BB Kremi, tüm eksi ve artılarıyla deneyimlerime göre değerlendirdim.



avon-ideal-flawless-bb-krem


Avon BB Krem, çok üstün bir kapatıcılığa sahip değil. Genel olarak BB Kremler, çok üstün kapatıcılık sağlamıyorlar zaten. Bildiğiniz gibi, bunu başaranlar Uzak Doğu piyasası. Cilt kızarıklarını hafif şekilde kapatarak aynı zamanda cildi nemlendirme özelliği taşıyan Avon Ideal Flawless BB Krem  de bu çıtada yer alıyor ve 30 ml boyutunda siyah bir ambalaj ile sunuluyor. Aynı zamanda SPF15 güneş koruma özelliği de bulunuyor.


avon-bb-krem-kullananlar


Yapısı koyu bir balsam şeklinde değil aksine likit yapıda. Nemlendirme özelliği ise, cildinizin ihtiyacına göre değişir, mesela benim cildim için yeterli gelmedi. Ama altına nemlendirici kreminizi rahatlıkla sürebilirsiniz. Gün içinde karma ve yağlı ciltlere hafif bir yağlandırmaya müsait olduğu için, pudra desteği şart. Eğer kuruya meyilli veya direkt kuru cildiniz var ise, bu yağlandırma problemini yaşamazsınız.

avon-ideal-flawless-bb-cream-swatches-photos


Tüm günü Avon BB Kremle geçirdim, taşıdığı eksi ve artı özellikle şu şekilde :

Eksi Yanları ;

Çok kalıcı değil. Gün ortalarında uçup gitti, beni yalnız bıraktı. Bu yüzden tazelenmek istiyor.

Yağlandırma sorunu T bölgesinde yaptı. Pudra desteği istiyor (karma ciltlerde)

Ertesi gün ufak ufak alerjik oluşumlara sebep oldu. Sanıyorum ki, içeriği ile cildim fazla anlaşamadı.


Artı Yanları :

Ivory rengi, cilt tonuma tam uydu. (MAC NC15/NC20)

Sürerken zorlamıyor, çabuk emiliyor.

Ufak tefek leke ve kızarıklık sorununu kapatmaya yetiyor. 

Fiyatı uygun.

Genel olarak, alerjik sorunu benim için önemli. Bu yüzden bayıla bayıla kullanacağımı sanmıyorum. Cilt kusurlarını ve kızarıklık sorununu kapatmaya doğal bir şekilde yardımcı olduğu için, genç kızlara yönelik olduğunu düşünüyorum. Ama mutlaka size de alerjenik olup olmayacağını bir deneyimleyin derim.

* Tanıtım Ürünüdür.


Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.