Allık Olarak da Şahane Gül Kurusu Renginde Far

mememe+antique+rose+eyeshadow




mememe+antique+rose+eyeshadow+reviews+swatches+photos

Gül Kurusu Allık veya Göz Farı Olarak Sonbahar Makyajında Şahane Bir Seçim!
MeMeMe  Eyeshadow Antique Rose 30



Bir İngiliz drugstore markası olan MeMeMe farlarından gül kurusu rengiyle hem far hem de allık olarak kullandığım Antique Rose, özellikle sonbahar makyajında favori makyaj ürünlerimden birisi olma yolunda ilerliyor. Yapısı sert farlardan değil, oldukça yumuşak. Fazla olmamakla beraber tozutan yapısı rahatsız edici düzeyde değil. Sadece kalıcı yanı yok. Bu yüzden bir far bazı desteği olmadan saatinde gözlerimden siliniyor. Ama iyi bir far bazı desteği ile daha iyi hale geliyor.


Ben en ama en çok allık olarak kullanmasını seviyorum. Mat yapılı bir gül kurusu rengi ile allık olarak çok başarılı. Allıklarda genel olarak kalıcılık sorunu yaşamadığım için, bu haliyle Antique Rose benim daha fazla sevgi pıtırcıklarımı kazanıyor. Aslında isminde geçen Antique ile, gül kurusu renginin içerisinde hafif bir bronz tonu olsa idi, hem daha özgün bir renk aralığında hem de ismiyle özdeşen bir far olabilirmiş ama mat bir gül kurusu allık olarak da kullanıyor olmam benim için beklentimin üzerinde daha çok kullanılası hale geliyor. MeMeMe Antique Rose göz farının numarası 30. Ne yazık ki, Türkiye'de satışı bulunmuyor. MeMeMe setini İngiltere'den çok önceden aldığım için bu farı da o setin içinde edinmiş oldum. Tekli satış fiyatı 1-2 £ arasında değişmekte.


gul+kurusu+allik+goz+fari+mememe-antique-rose-eyeshadow-swatches




Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.