Avon Ultra Color Rich Ruj / Twinkle Pink

avon-twinkle-pink-lipstick-ruj



avon-ultra-colour-rich-lipstick-twinkle-pink-swatches



Avon Ultra Color Rich Lipstick serisindeki Twinkle Pink ismindeki ruj, sıcak bir pembe rengi gibi dursa da aslında dudağımda soğuk tonunu belli eden bir ruj oldu. İçerisinde hafif lilalık olduğu için, dudaklarda daha soğuk bir pembe renge bürünüyor. Aynı zamanda frost bitişli bir ruj. Rengini kolay vermiyor, şeffaf yapılı rujlardan. Haliyle kalıcılığı düşük. Avon paketi içinde, diğerlerine nazaran en çok bu ruju sevdim. Fakat ismi gibi, rengini yoğun veren cinsten değil, kalıcılığı düşük olduğu için dudaktan çabuk siliniyor. Kokusu çok hoş, genelde rujlardaki o ağır kimyasal koku yok. Rengini hafif veren sheer rujların genel olarak nemlendirmesi yüksek oluyor, Twinkle Pink ruju da aynı oranda nemlendiriyor. Dudağı kurutan bir yapıda değil.


avon+ultra+colour+rich+lipstick+twinkle+pink


Serideki diğer renkleri bilemiyorum ama Twinkle Pink renk veriş olarak değil, nemlendirme anlamında alınası yapıda. Hafif renk veren ve dudakları kurutmayan rujları seviyorsanız, bu ayarda bir ruj olan Avon Twinkle Pink 'i deneyebilirsiniz. Avon 'un yenilenen Ultra Color Rich serisinde gördüğüm kadarıyla ambalaj ve koku olarak bir yenilenme söz konusu. 


* Tanıtım Ürünüdür. 


Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.