Bebak Ürünleri.

        Merhabalaar, öncelikle ''Ben Gidiyorum'' yazısına gelen muhteşem yorumlarınız, ayrıca mail kutuma düşen iyi dilekleriniz için herkese teşekkür ederim, sevildiğini, düşünüldüğünü görmek bunu hissetmek gerçekten harika, iyi ki varsınız!, Allah bekleyen herkese atanmayı nasip etsin diyor özeti geçtikten sonra yazıma dönüyorum:)

Baya eski ve köklü bir marka olan Bebak ile ben daha yeni tanıştım desem yeridir, methini çoğu bloglardan okumuştum zaten ve merak ediyordum, bana gönderilen pakette sabunlardan makyaj temizleme mendiline, bacak fondötenine ve güneş bakım sütüne kadar bulunmaktaydı.



Gül sabunu gerçekten güzel kokuyor, cildimi kurutmadı, makyaj sonrası makyajınızı çıkarmak için kullanabilirsiniz, cilt makyajınızı güzel temizliyor maskara içinse zaten çoğumuzun bildiği üzere H20 tarzı ürünler gerek, sıkılaştırıcı etkisini bilemem sonuçta bunun bilinmesi için en azından 2-3 kalıp sabunun bitirilmesi gerektiğini düşünüyorum ben.









Ben Gül Sabununu da çok sevdim ama Argan yağı özlü bu sabunun cildi temizlemesini daha iyi buldum açıkcası, çok belirgin bir kokusu yok, ayrıca firmanın vaatleri oldukça güzel sivilce oluşumuna neden olan bakterilerin azalmasına yardımcı olacağı söyleniyor, benim sivilcelerim genelde stres kaynaklı olur, son zamanlarda çokta müzdarip olduğumu söyleyemem sivilcelerden.Şansınız varsa bu Argan yağı özlü sabunu denemenizi tavsiye ederim.










Gelelim Güneş Bakım Sütüne ne yalan söyleyeyim en merak ettiğim ürün buydu, Nazlı'nın blog yazısını okuyunca ve muhteşem derecede bronzlaşmış cildini görünce oldukça merak etmiştim, gel gelelim ki ürün bana Eylül'de geldiğinden ben çoktan deniz havuz işlerini kapatmış bulunuyorum, kullanmadığım için yorum belirtemeyeceğim ama merak edenler Nazlı'nın blogundan bilgi edinebilir.







Bir diğer merak ettiğim ürün ise Bacak Fondöteniydi, tahmin edersiniz ki fıs fıs şeklinde, bana gelen Medium ton olan 2 numara, kulanmadan önce bacağınızın tüylerden arınmış bir halde pürüzsüz olmasına özen gösterin, tabi bir de cildinizde ıslaklık olmamasına.

Ürünü sıkarken dikkat edin çünkü yaydığınız zaman az miktar bile inanın büyük bir bölgeyi kaplıyor.
Peki bulaşma yapıyor mu? Ürünün tamamen kurumasını ve sabitlenmesini beklediğiniz zaman bulaşma yapmıyor, deneyimlememi Akdeniz bölgesinde yaptım, terin son nokta olduğu yerde ama bulaşma yapmadı, bu performansı açıkcası beni şaşırttı, ha buarada denize banyoya girmezseniz verdiği bronzluk sizi rahat 2 gün götürüyor, gelen ürünler içerisinde en çok sevdiğimin bu olduğunu söylemem gerek.






Gelelim makyaj temizleme mendiline, mendil klasik Bebak formatında yani acı badem sütlü:) o klasik kokuyu alıyorsunuz, her zaman dediğim gibi kokuya hassas olanlar için dikkat benim içinse olumsuz bir yanı yok.

Makyajı layığıyla temizliyor, önceden de severek kullandığım Flormar'ın yüz temizleme mendillerini anımsattı bana, ha bu ürünle makyajımı temizledikten sonra öylece cildimi bırakıyor muyum? hayır asla, dünyanın en ünlü temizleme mendilini, toniğini getirseler yine öyle duramam.Önce bu ürünle yüzümdeki fazla makyajı siliyorum, ardından gerekirse H2O ile geçiyorum, sonrada temizleme jeliyle yüzümü yıkayıp içim rahat bir şekilde cildime kavuşuyorum.






 Bebak ürün çeşitliliği olsun, klasik zarif tarzı olsun ürünlerini deneyimlemek istediğim bir markaydı, genel olarakta ürünlerinden gerçekten memnun kaldım, dediğim gibi en çok beğendiğim/dikkatimi çeken bacak fondöteni oldu, daha sonrasında ise Argan yağı özlü sabuna bayıldım, uygun fiyatlara sahip olan Bebak ürünlerine göz atmanızı tavsiye ederim:)

Bebak ailesine beni unutmadıkları için teşekkür ediyorum, yukarıdaki yorumlarım artısı ve eksisiyle objektiftir.

Sevgiler!
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.