Cilt Bakımında Watsons Siyah Nokta Temizleyici Burun Bandı

watsons-siyah-nokta-temizleyici-burun-bandi


Watsons siyah nokta temizleyici burun bantlarını kullananlar pek memnun, ki benim için de her cilt bakımı alışverişimde Watsons'tan devamlı edindiklerimden biri. Kore malı olmasıyla ilk ilgimi çekmişti. Kullandıkça da memnun kaldım. Siyah nokta bantlarını bir ara takmıştım, pek çok marka denedim. Tabii ilk Nivea ile bu maceraya girmiştim, zira o zaman Türkiye'de satılan tek siyah nokta bandı idi. Nivea'nın burun bandı, Watsons burun bandından daha pahalı olmasına rağmen aralarında muazzam bir fark yok. Hatta ben Nivea'yı daha sert, Watsons'un etkisini ise daha başarılı buluyorum.


watsons-siyah-nokta-temizleyici-burun-bandi-kullananlar


Watsons Burun Bantları Nasıl Kullanılır ? 

Burun ve çevresini hafif su ile nemlendiriyorsunuz. Kuru parmaklarınızla kullanacağınız burun bandını, burnunuza yapıştırıp 15 dakika bekletiyorsunuz. 15 dakika sonra burun bandını çıkarıyorsunuz ve burnunuzu ılık suyla yıkıyorsunuz ki hafif kalan yapışıklık burnunuzdan tamamen arınsın.


Burun Bantlarının Siyah Noktaya Etkisi Ne Kadar?

Burun bantları devamlı olarak kullanırsanız daha iyi sonuç alacağınız ürünlerdir. Ben bittikçe almaya özen gösteriyorum. Burun bandı kullandım tüm siyah noktalarım gitti gibi bir etki beklentisine karşılık veremez. Anlık olarak temizliyor. Siyah noktalarla çok dertte olmasam da olanların varlığını sevmediğim için cilt bakımımda mutlaka bu tarz ürünler kullanmaya özen gösteriyorum.


Watsons Burun Bandını Nereden Bulabilirim ?

Tabii ki Watsons Mağazalarından. İçerisinde 10 adet bulunuyor ve 6 liralık fiyatı çok uygun. Bir deneyin derim.

watsons-burun-bandi-kullananlar




Paylaş
, , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.