Eeose Kaş ve Kirpik Uzatıcı Bakım Serumu

eeose+kas+kirpik+bakim+serumu


eeose+kas+kirpik+bakim+serumu

Eeose Kaş ve Kirpik Bakım Serumu


Eeose kaş ve kirpik bakım serumunu kür olarak kullanmaya başladığım yeni bakım ürünüm. Kaş ve kirpik uzatmak kadınlar için tüm zamanların başlıca güzellik sorunu olmuştur, ben de kaşlardan yana değil de dolgun olmayan kirpiklerden muzdarip kesimdeyim. Takma kirpiklere ihtiyaç kalmadan bir Türkan Şoray kirpiklerine sahip olmayı çok isterim. İstediğim dolgun kirpikler için, dünyanın en güzel maskarasını arama serüvenim ömrü hayatım boyunca bitmedi, biteceğe de benzemiyor. Eeose Kaş ve Kirpik Bakım Serumu 'nun muadillerinden farklı yanı, kaş ve kirpiklerinizin doğal yapısını bozmadan onlara ihtiyaç duyduklarını vererek daha gürleşmesini sağlamak.


Eeose Kaş ve Kirpik Bakım Serumu Setin İçerisinde Neler Var ?

Setin içerisinde cam ambalajıyla 10 ml boyutunda serum bulunuyor. Serum şişesinin ucu özel dizayn edildiği için kullanım kolaylığı sunuyor. Serumdan hariç, bir de Uygulama Çubukları paketi bulunuyor. Kür olarak tamamlamanız gereken her güne 1 aplikatör olacak şekilde. Uygulama Çubuklarının yer aldığı pakette, serumu nasıl kullanabileceğiniz hakkında kullanım talimatı yazıyor. Ayrıca bir de Uygulama Prospektüsü de bulunuyor. Prospektüsle beraber, serumu damlatmak için küçük plastik yuvarlak bir boş kap da beraberinde yer alıyor.


Eeose Kaş ve Kirpik Bakım Serumu Nasıl Kullanılır ?

Ben bakım serumu daha etkili olsun diye, yatmadan evvel kirpik diplerime, setin içerisinden çıkan çubuklu pamuklar ile uyguluyorum. Tabii ki kirpiklerimin temiz olduğundan emin olarak. Herhangi bir makyaj kalıntısı var ise, kullanım öncesinde kirpiklerimi temizliyorum. Setin içerisinde uygulama aplikatörleri çıktığı için, neyle uygulasam derdine düşmüyorsunuz. Aplikatörler tek kullanımlık. Eeose serum şişesini baş aşağı çevirip, serum kapağını parmağınızla tepe kısmına bastırıp kaldırarak yani pompalayarak uygulama kabına alabilir ve oradan aplikatörler yardımı ile kaş veya kirpiklerinize uygulayabilirsiniz. Kirpiklere tıpkı bir eyeliner sürüyormuş gibi uygulamak kafi.


Eeose Kaş ve Kirpik Bakım Serumunun Etkileri Neler ?

Kaş ve Kirpiklerinize bakım yaparak daha gürleşmesine yardımcı olmak temel görevi. Kullanım önerisi olan 1 kür yani 6 hafta uygulanmasına dikkat edeceğim. Kullanıma başladım. Bakalım kullandıtan sonra kirpiklerimde nasıl değişme olacak ? Etkilerini mutlaka blogumda paylaşacağım.



eeose-kas-kirpik-uzatici-serum-kullananlar

* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.