Eğlenceli Ruhlara Eğlenceli Çantalar

ilginc-eglenceli-trend-canta-modelleri





ilginc-eglenceli-trend-canta-modelleri


Eğlenceli Tasarıma Sahip Çantalar

Eğlenceli Tasarıma Sahip Bu Çantalar ile 
Hem Elbisenizi Hem Gününüzü Renkledirin!


Son zamanlarda ilginç akımlar moda olma yolunda. 90'lara Dönüş, Okul Stiline Dönüş, Geçmişe Dönüş derken bir yandan da fütüristik akımların hitinin arttığını görüyoruz. Stilini eğlenceli aksesuarlarla tamamlamak isteyen ünlülerin, kendilerini buldukları Charlotte Olympia, Lulu Guinness, Olympia Le Tan gibi hayallerin dünyasını eğlenceli bir çizgiyle sunan markalar bu akımın öncüsü. Sophia Webster 'in birbirinden ilginç tasarımlarını da unutmamak gerek.


Kim bilir belki bir gün siyah elbisenizi bu çantalarla renklendirmek isterseniz bunu bilemeyiz ama bu çantalar kırmızı halıda yerini aldılar bile. Sokak stilinde omuz çantası, el çantası olarak kullanıldığı gibi davetlerde en çok clutch çanta modelleri ile karşımıza çıkıyor. Günlük hayata adapte olması zor gibi gözükse de eğlenceli ruhlara hitap ediyor. Ülkemizde de ilginç aksesuar satan bujiterilerde plak model çantalar, öpücük model clutchlar gibi eğlenceli çizgiye sahip çantalar bulmak mümkün.


Etiket:

1. Lulu Guinness
2. Olympia Le Tan
3. Olympia Le Tan
4. Sophia Webster






Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.