Mavi Gözlü Ünlülerden Makyaj İlhamı



Mavi gözlü iseniz, makyaj ilhamı için mavi gözlerini daha ön plana çıkartmakta usta olan 5 ünlü yıldızın, makyaj taktiklerini merak etmiyor musunuz?


İtalyan asıllı ünlü model Bianca Balti, mavi gözlerini ön plana çıkartmak için makyaja ihtiyaç bile duymayan güzelliğe sahip. En sık olarak karşımıza Kedi Göz Makyajı denilen Cat Eyeliner ile çıkıyor. Olduğundan daha seksi çekikliğe kavuşan gözleri, dolgun dudakları ile muhteşem gözüküyor doğrusu!

mavi-gozler-icin-makyaj-Bianca-Balti


Victoria's Secret mankeni Barbara Palvin (ki kendisi şu anda Kıvanç Tatlıtuğ ile beraber Mavi Jeans yüzü olarak Türkiye'de çekim yapmaya hazırlanmakta) mavi gözlü gözde isimlerden birisi. Ünlü modelin mavi gözleriyle uyumu yakaladığı en güzel tercih, neon makyaj tarzı. Sıklıkla neon makyaj kullanan cesur isimlerden birisi.




mavi-gozler-icin-makyaj-Barbara-Palvin



Fenomen isimlerden birisi olan Carmen Electra demek, eşittir dumanlı göz makyajı (smokey eyes makeup) demektir. Mavi gözlerinin daha flörtöz bakışlarıyla çarpıcı hale gelmesini sağlayan smokey eyes makyajı onunla resmen bütünleşiyor.


mavi-goz-makyaji-carmen-electra


Katy Perry mavi göz rengine sahip ünlülerden, en ama en sık kullandığı abartılı takma kirpikler. Hatta öyle ki artık kendi kirpik markasını bile duyurmuş durumda. Takma kirpikler Katy Perry ile makyaj dünyasında daha da çarpıcı şekilde kullanılır oldu.


mavi-goz-makyaji-katy-perry



Mavi gözleriyle ünlü bir diğer isim de Doutzen Kroes. Ünlü model sarışınlığı ve mavi gözlerine uyumlu altın tonlarını çok sık kullanıyor. Altın rengindeki eyelinerlar favorisi.


Tüyo :   Altın rengi eyeliner, mavi gözlerinizle çok uyumlu olacaktır. Eğer altın rengi bir eyelinerınız elinizde yoksa, altın renklerindeki herhangi bir farınızı, biraz su ile ıslattığınız eyeliner fırçanıza farı alarak da uygulayabilirsiniz.

mavi-goz-makyaji-Doutzen-Kroes



Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.