Gisele Bündchen ile 2013-2014 H&M Sonbahar & Kış Modası

Gisele-Bündchen-sonbahar-kis-modasi-hm-handm



Gisele-Bündchen-sonbahar-kis-modasi-hm-handm


Gisele Bündchen ile 2013-2014 H&M Sonbahar/Kış Sezonu

Kuşkusuz ki o moda dergilerinin yegane kapak kızı!


Brezilyalı süper model Gisele Bündchen 'i özellikle Vogue Dergisi okurları, hatırlamakta güçlük çekmemiştir diye düşünüyoruz. Sayısız defa kapak olduğu dergide bir çok markanın reklam yüzü de olmuştu. Güzelliğinden ziyade kendine güveniyle ve etkileyici tavırlarıyla dikkatleri çeken Gisele Bündchen 2013-2014 Sonbahar/Kış sezonu için H&M ile anlaştı.



Moda tutkunları için güçlü ve rahat çizgiler Gisele Bündchen ile yansıtıldı


Londra sokaklarında yapılan çekimlerde güçlü ve abartıdan uzak çizgilere vurgu yapıldı. 33 yaşındaki Gisele Bündchen'in rahat ve özgüvenli tarzı ise her zamanki gibi gözlerden kaçmadı.


Yüksek topuk çizmeler, hafif melankolik tavırlar, rahat kıyafetler ile zarif bir şıklık elde edildi. Kar rengi olup kışa saklanan sezon trendi beyaz ve tonlarını haki yeşili ile buluşturan H&M bu koleksiyonunda da stil sahibi kadınları hedef alıyor.



Reklam kampanyası için 3 milyon dolar aldığı söylentileri dolaşırken siz Gisele Bündchen'in, H&M'e özel söylediği 1 dakikalık o meşhur şarkıyı dinlemek isterseniz videoya göz atabilirsiniz.


Gisele Bündchen H&M  Videosu




* Miskin Kek & Kudra
Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.