Göz Makyajında Hafif Işıltılı Simsiyah Far Sevenlere

calvin-klein-eyeshadow-night-dust-review-swatches-photos

Işıltılı Simsiyah Göz Farı Arayanlara : Calvin Klein Eyeshadow Night Dust




Calvin Klein göz farlarından içerisinde minik simler barındıran simsiyah göz farı olan Night Dust, göz makyajında fardan ziyade kirpik diplerime eyeliner olarak uyguladığım favori farlarımdan birisi. Minik simler barındırmasına rağmen, siyah rengin yoğunluğu mat yapıda. Tamamen mat olsaydı, dumanlı makyajda (smokey) kullanmada benim için elverişli olabilirdi ancak simli oluşuyla bu şekilde kullanamıyorum. Simli siyah farları en çok, eyeliner olarak kullanmayı tercih ediyorum. Hatta eyelinerdan ziyade, gözlerimin daha belirgin olması için kirpik diplerime sadece vurgulamak amacı ile uyguluyorum.


Su veya Mac Fix Plus ile ıslattığım eyeliner fırçası ile kirpik diplerine, tek seferde istediğim yoğunluğu verdiği için severek kullanıyorum. İçerisindeki mikro ışıltılar ise fark edilmeyen pırıltı katıyor.  Renk verişi yoğun ve siyahlığının net oluşu en sevdiğim yanı. Bir kere bile kullanmadığım minik sünger bir aplikatörün olsa da olur olmasa tadını yok sayarsam, kenarları şeffaf, küçük aynasıyla taşımada ağırlık yaratmayan ambalajı Calvin Klein makyaj ürünlerinin o şık konseptiyle örtüşüyor.


Calvin Klein genel olarak dünya harikası kalitesine sahip bir marka değil. Atıldığı makyaj mecrasında da aynı çizgi hakim. Biri bana "Calvin Klein Parfümlerini Nasıl Bilirsin?" diye sorsa ne kötülerim ne göklere çıkarırım. Makyaj ürünlerinde de fikrim aynı. Ama tabii bu saatlerini daha çok sevdiğim gerçeğini değiştiremez ^^


siyah-goz-fari-calvin-klein-makyaj-urunleri



calvin-klein-eyeshadow-night-dust-reviews-swatches-photos

- Swatch Calvin Klein Eyeshadow Night Dust -
siyah-goz-fari-calvin-klein-eyeshadow-night-dust-swatches


Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.