H&M Lip Pen / Kalem Ruj - Papaya Punch

Günaydın kızlar..
H&M' de yok satan bu kalem rujlara gerçekten bayıldım! Antalya' da yeni açılan Markantalya' da ki mağazasında 4. gün gittiğimde testerları bile kalmamıştı!! Rujların testerları ise paramparçaydı. O kadar çok kızdım söylendim ki beni görenler tuhaf tuhaf bakmaya başladı.. Milletimiz iyice öküz olmuş, o ruj o kapak nasıl o hale gelir? Ne yapmaya çalışıyordun??? Çok gerginim bu konuyla ilgili her neyse konumuza geri dönelim yoksa beni tutamazsınız :)
Chubby Stick' lerden sonra neredeyse bütün markalar bir kalem rujdur tutturdu.. Kimi çok başarılı kimiyse çok dandik ilan edildi.. H&M bu konuda benim açımdan başarıyı yakalamış! 5 renk seçeneğiyle beğenimize sunulmuş :) Fakat sitesinde 3 renk gösteriyor aldanmayınız ;)

Yapısı yumuşacık, lipbalm gibi dudağınızı nemlendiriyor. Tam bir şeftali renginde. Rengini çok güzel veriyor! Diğer kalem rujlarda ki en büyük sıkıntı renk vermemesi, sadece ıslak yada sim görüntüsünden oluşmaktan ibaret olmasıydı. İçinde hiiç sim yok özellikle belirtmek istiyorum :) Kalıcılığı orta diyebiliriz birşey yiyip içmezseniz 2 saat kalıyor ama görüntü genede hafifliyor fakat bu benim için hiç sorun değil, yolun ortasında durup rujumu tazeleyebilirim hiç çekinmem ^,^ Çok kalıcı olmaması kremsi yapısından kaynaklı bende bu yüzden geçen gün Maybelline Lush Papaya isimli rujumu lipstain tarzında çook hafif bir şekilde pıt pıt hareketlerle sürdüm, üzerinden h&m lip pen le geçtim oldukça kalıcı oldu :) Fiyatı 8.95 olması lazım. Fiyat performans açısından benden 10 üzerinden 10 puanı kaptı kerata :)



Flaşlı hali

Gün ışığında ise bu şekilde..

Umarım işinize yarayan bir yazı olmuştur.. Sizin favori kalem rujunuz hangisi?


Hoşçakalııııııııın
milkysmile


Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


Paylaş
, , , , , ,

Melisa

    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.