2013 Sonbahar Makyaj Trendleri Neler ?

2013-sonbahar-makyaj-trendleri


2013 Sonbahar Makyaj Trendleri Nelerdir ? 

Bu Sonbahar Bunlar Pek Moda


Kalın Kaşlar

Versace modelleriyle altı çizilen bir moda var ki, 2013 yılının tüm mevsimlerinde kalın kaş moda. Benim fikrim ise, kaşlar yüzün en vurgulayıcı kısmı olduğundan özenli şekillendirmekten yana. Ne çok kalın ne ince olsun diyenlerdenim. Kaşlarınızı daha kalın göstermek için toz/jel kaş ürünlerinden faydalanabileceğiniz gibi kaş kalemlerini de kullanabilirsiniz. Önemli olan, renginizi bulmanız.



Şarap Gibi Dudaklar 

Şarap rengi rujlar Sonbahar makyajına en çok yakışanlardan olduğu gibi bu sene tahmin edemeyeceğiniz kadar moda. Bordo rujları kullanmakta zorlanıyorsanız, ışıltılı ve parlak yapılı olanlar yerine mat bir şarap rengi rujları tercih ederek daha kullanışlı hale getirebilir ve yoğun sürmek yerine parmaklarınızla rujdan bir miktar alıp hafif tampon hareketlerle, dudaklarınıza bir parça şarap değmiş hissi yaratırcasına uygulayabilirsiniz. Eğer daha cesur renklerle oynamaktan çekinmiyorsanız, şarap ile mürdüm eriği tonlu rujları tercih edebilirsiniz. 



Pırıltılı Gözler

Daha çekici göz makyajı için bu sonbahar pırıltılı renkleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu senenin moda renkleri olan; bakır, turuncu, mavi, mor ve lilayı tercih edebilirsiniz. Hatta pırıltıyı daha da ön plana çıkarmak adına, metalik eyelinerler kullanabilirsiniz. 



Dumanlı Göz Makyajınızı Abartın

Daha seksi bakışlar yaratan dumanlı göz makyajınızın dozajını bir parça arttırın. Profesyonel makyaj yapamıyorsanız bile rahatlıkla kolaylıkla göz makyajını uygulabilirsiniz. Alt göz çizginize de buğulandırmayı unutmayın.



Kirpikleri Güçlendirme Vakti

Kirpikler, benim için makyajın en can alıcı kısmı. Yoğun maskara ile kirpiklerinizi olduguğundan daha hacimli gösterebilirsiniz ama bu yeterli gelmiyorsa, benim yaptığım gibi takma kirpik kullanabilirsiniz. Sonbaharın imzası olan yoğun kirpikleri elde etmek için, pek çok markanın takma kirpiklerine bakınabilirsiniz. Benim bu konuda favorim Ardell. Şu ana kadar kullandıklarım arasında, Ardell 'in verdiği doğallık kalbimi çalmaya devam ediyor. 



Nude Dudaklar Ön Planda

Bu sene kırmızı rujlar nasıl krallığını ilan ettiyse, ten rengi rujlarda galibiyeti kazanmak için sıkı bir yarış halinde. Benim fikrim ise, kesinlikle ve kesinlikle nude rujlardan yana. Hem dudakları olduğundan daha dolgun gösteriyor, hem de çoğu makyajla uyumlu oluyor. Daha doğal bir görüntü sağlama yanı ile nude rujlar benim vazgeçilmezim. Bu sene de altın çağını yaşıyor.





Merak ediyorsanız, en iyileri şu yazımda.


Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.