Maybelline Affinitone Kapatıcı

Merhabalar.

Kapatıcı arayışımın sonlandığını artık rahatlıkla söyleyebilirim, highend diye tanımlayabileceğimiz Mac'te Pro Longwear, drugstoreda ise Loreal Perfect (true) Match.

Maybelline'n bu kapatıcısını yukarıda bahsettiğim iki ürünle tanışmadan önce almıştım, tabiki yine benim suçum, acelem olduğu için göz altlarımda denemek yerine, bileğimde denemiştim, o an sevip almıştım.

Fiyatı 20-25 lira aralığındaydı ki lakin denedikten sonra anladım ki bana bedava verseler bile sevemeyeceğim bir ürün, ha çok seveni vardır elbet ama benim problemli cildim için yetmek kelimesini y'sini bile karşılamıyor, o yüzden yorumlarım, orta üstü kapatıcılık arayan ve sorunlu göz altları olanlar içindir.

Ürünü bronzlaşmadan aldığım için en açık rengini tercih etmiştim, ha ayrıca göz altlarımda aydınlık görüntüyü de severim, renk seçeneği açık tenliler için gayet uygun.

Şimdi gelelim yorumlamalarıma;

Kapatıcılığı yok denecek kadar az, sorunsuz gözaltlarınız (mor olmayan) varsa buyrun sizlik demek isterdim lakin;

Benim göz altı kırışıklıklarıma doluyor, yaşınız 25'in altındaysa sorun olmayabilir çünkü küçük kırışıklıklarınız bile başlamamıştır muhtemelen:)
Kalıcılık görmedim ben şahsen, yani o kadar sevmedim ki ben bu ürünü iyi yanını bulmak için şuan resmen çaba harcıyorum.


Yapısı bile pütür pütür hissettiriyor.

Sevmediğim bu ürün için daha fazla yorum yapamıyorum, tek iyi yanı açık tenlilere uygun olması diyor ve yazıyı bitiriyorum.



Fotoğraftan dövmenin üstünde bile aralara dolmayı becerebildiğini ve kapatıcılığının ne kadar az olduğunu görebilirsiniz.


Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.