Down Under Naturals / Fruit Kicks Hacimlendirici Şampuan

down-under-naturals-fruit-kicks-hacimlendirci-sampuan


Down Under Naturals Şampuan
Fruit Kicks Nar Özlü Hacimlendirici Şampuan





Down Under Natural's ailesinin Fruit Kicks Nar Özlü Hacimlendirici Şampuanı, ufak ve tam ambalajlarıyla boy gösteriyor. Ufak boylarını Gratis'te olduğunu biliyorum, diğer mağazalarda gözüme pek çarpmadı. Hacimlendirici şampuanın saçlara hacim namına hiçbir katkı sağlamıyor. Hacime hacim katan bir şampuan değil ve bu anlamda bana göre başarısız. İçerisinde SLS bulunuyor, sülfatsız bir şampuan değil. Saçları sertleştirici etkisi çok yoğun yok, buna rağmen yumuşatma yönü de zayıf. Bu şampuanın en tatlı yanı, o şirin kokusu. Fark edilir başka bir özelliği yok ne yazık ki.


SLS içeren şampuanlara kıyasla, çok kötü bir şampuan değil, ama kayda değer, saçlara katan pek bir artı yanı da yok. Sadece duş esnasında yaydığı meyveli kokusu hoş.


Ne yazık ki, benim bir daha kullanabileceğim bir etkide şampuan olamadı. Uygun fiyata, pek çok mağazada bulabileceğiniz gibi internet satış sitelerinde de yer almakta.




- Down Under Naturals Fruit Kicks Hacimlendirci Şampuan İçerik -
down-under-naturals-fruit-kicks-sampuan-kullananlar




Paylaş
, , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.