En Sevdiğim Doğal İçerikli & Naneli LipBalm / Now Foods Peppermint

Now-Foods-Solutions-Completely-Kissable-Lip-Balm-Peppermint


Now Foods Solutions Completely Kissable Lip Balm Peppermint





Now Foods markasının, kişisel bakım kısmı olan Now Solutions ürünlerinden Completely Kissable Lip Balm serisindeki Peppermint Lip Balm, nane aromalı bir dudak koruyucusu. Bu zamana kadar pahalı, ucuz, doğal içerikli, kozmetik yüklü pek çok lipbalm kullanan/deneyen/merak eden ve lipbalmlara karşı zaafı olan biri olarak diyebilirim ki, Now Foods Peppermint Lipbalm, benim tüm zamanlarımın en iyi dudak koruyucusudur. Tek olumsuz özelliği, ne yazık ki Türkiye'de satılmayan markalar kervanında yer aldığı için, bittiğinde rahatlıkla bulamıyor oluşum.



Lipbalm naneli aromada. Aroması dudakları ne kasıp kavuruyor, ne de hiç yokmuşçasına hissettiriyor. Tam ayarda. Hafif mentol etkisi, rahatsız etmeyen düzeyde. Sürdüğüm an dudaklarımı nemlendirerek yumuşatıyor. Rujların altına rahatlıkla kullanılabilir yapıda. Hem ferah bir tazelik, hem iyi bir nemlendirmeyi bir arada yaptığı, hem de bunları yaparken kimyasal ve petrol artıklarıyla değil, doğal içerikle sağladığı, bunlara ilaveten çok uygun fiyata satıldığı için benim tüm zamanlarımın en güzel lipbalmı, kesinlikle Now Foods Peppermint Lipbalm.


Bu serisinin bir de vanilyalısını kullanıyorum. Vanilyalıyı beğendiğimi çok söylemem, çünkü bu lipbalmdan aldığım yoğun nane aroması gibi beklediğim o tatlı vanilya aroması yok. Ve ben aromalı dudak ürünlerine bayılırım.


Eğer nemlendirmesi yeterli düzeyde, rujların altına kullanabileceğiniz, nane aromasından keyif alabileceğiniz, doğal içerikli ve uygun fiyatlı bir lipbalm çantamda mutlaka bulunmalı diyorsanız, almanızı kesinlikle tavsiye ediyorum. Şu zamana kadar kullandığım çoğu markadan en iyisi.


Now Foods Solutions / Completely Kissable Lip Balm Peppermint, cüzi bir rakama yurt dışında satılmakta. 1 veya 2 $ arasındaki fiyatıyla edinme imkanınız var ise, mutlaka deneyin derim.






Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.