Lancome Dream Tone

Merhaba, öncellikle herkesin Kurban Bayramını kutluyorum, sevdiklerinizle musmutlu bir bayram olur umarım.

Henüz deneyimlemeye başlayalı bir hafta olan Lancome'n Dream Tone adlı ürünüyle ilgili ilk görüşlerimi paylaşmak istedim.

Öncelikle Lancome bu ürün için neler demiş onlara bakalım;



'' Tüm cilt tonları için kişiye özel tasarlanmış bakım: açık, orta ve koyu renk cilt tonu. Sadece 8 haftalık kullanım sonunda koyu lekelerde %66'ya varan azalma*. 12 haftalık kullanım sonunda uzun süre kalıcı etki**. Matlık, kızarıklık, sararmış cilt tonu ve lekelenme gibi tüm cilt tonu düzensizliklerinde azalma görülür. Sadece 1 haftada kadınların %68'i daha eşit bir cilt tonuna sahip olduklarını gördüler.***

O kadar etkili ki kadınların en az %68'i ciltlerini tüm çıplaklığıyla
açığa çıkarmaya cesaret ediyorlar.***


*Klinik araştırma-53 kadın-8 hafta.**12 haftalık kullanım sonrası 4 haftalık kalıcı etki.***2 ay boyunca 3 farklı DreamTone formülü ile gerçekleştirilen kişisel değerlendirmeler.

Pigmentasyon profili 1 – Açık renk cilt tonu
( güneşe hassasiyet gösteren cilt tonları )
Pigmentasyon profili 2 – Orta renk cilt tonu
( güneşe maruz kaldığında kolayca yanan cilt tonları )
Pigmentasyon profili 3 – Koyu renk cilt tonu
(güneşe maruz kaldığında yoğun yanan cilt tonları) 


Gözle görülür sonuçlar sunan olağanüstü cilt bakımı:

  • 8 hafta sonunda koyu lekelerde %66'ya varan azalma*. 12 haftalık kullanım sonunda kalıcı etki**
  • Sadece bir hafta sonunda kadınların en az %68'i daha eşit bir cilt tonuna sahip olduklarını gördüler.***
  • Matlık, kızarıklık, sararmış cilt tonu ve lekelenme gibi tüm pigmentasyon profillerine özgü renk düzensizlikleri azalır.

Kadınların en az %68'inin ciltlerini tüm çıplaklığıyla açığa çıkarmaya cesaret etmelerini sağlayan DreamTone'u keşfedin*** .

* Klinik araştırmalar açık renk cilt tonu ile orta renk cilt tonu üzerinde yapılmıştır - 53 kadın.
** 12 haftalık kullanım sonunda 4 haftalık kalıcı etki.''

  • Sadece bir hafta sonunda kadınların en az %68'i daha eşit bir cilt tonuna sahip olduklarını gördüler.***
  • Matlık, kızarıklık, sararmış cilt tonu ve lekelenme gibi tüm pigmentasyon profillerine özgü renk düzensizlikleri azalır.




Yukarıda anlatılanlar üzerine, Dream Tone'n 3 farklı cilt tonu seçeneği var, benim deneyimlemem için gelen 1 numara olan yani açık tenli güneşten hemen etkilenip, etkilerini, lekelerini görenler için.

Kendi adıma hiç bir zaman bebek gibi lekesiz, sorunsuz bir cildim olmadı, ne kullandıysam o süreliğine biraz verim alıp sonra devamını asla getiremedim, ürünler getiremedi.



Dream Tone farklı cilt tonlarına sahip kadınlar üzerinde oldukça iyi sonuçlar veren bir ürün olmuş, paketi alır almaz çok heyecanlandığımı söylemem lazım, başlayalı henüz bir hafta oldu, asla ''kesin'' yorum yapmam doğru olmaz, sadece 1 haftadır cildimde neler hissettim onları söyleyebilirim.

Ürünün yapısı çok güzel, simli değil ama parlak bir bitişi var, ışıl ışıl, benim bu tarz ciltlere olan aşkımı bilirsiniz zaten, isterseniz sadece lekeli yerlere uygulayabilirsiniz bu ürünü lakin ben krem gibi gece cildimi temizledikten sonra tüm suratıma uyguluyorum, güzel kokusu ve nemlendiriliciliği yerinde, cildimde bir reaksiyona yol açmadı, canlılık hissi verdiğini hissettim.





Ürünün dış görüntüsüne ''packaging'' bakacak olursak tam Lancome şıklığında, ombre tarzdaki bu tasarım gerçekten oldukça şık, kapağı açılmıyor, yana doğru kıvırdığınızda hazne yukarı çıkıyor ve bastırarak ürünü alıyorsunuz.



Işıltılara bakacak olursanız;



Cilt tonunuza/sorununuza uygun olan seçeneğini deneme şansınız varsa;

Profil 1; Kırmızı lekeler olan açık renkli ciltler.
Profil 2; Sararmış, mat olan orta renkli ciltler.
Profil 3; Siyah, koyu leke sorunları olan koyu renkli ciltler.

Ürünün fiyatı 250 lira.
Lancome'n kendi sitesinden formu doldurarak siz de ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Deneyimlemem devam ettikçe ve gözle görülür sonuçlar elde eder etmez blogumda paylaşacağım, şimdilik oldukça heyecanlıyım.

*Bu güzel ürünü deneme şansı verdiği için Yöntem Pr'a ve Mustafa beye çok çok teşekkür ediyorum, ürün her zamanki gibi şık şekilde nezaketle sunulmuştu, tekrardan teşekkürler.

Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.