Sevimli Şıklık : Siyah Beyaz Puantiye Modası

siyah-beyaz-puantiye-modasi



Siyah & Beyaz Puantiyeli Kazak Moda


Sevimli Şıklık Puantiyeler Geri Döndü !






Bu yıl sonbahar, tüm moda rüzgarlarını beraberinde getirdi. 2013-2014 Sonbahar/Kış Moda dünyasına dair ne varsa vitrinlerde yerini almaya başladı. Havaların da iyi gitmesiyle beraber hızlı bir alışveriş sürecine girildi. H&M, Mango, Lcwaikiki, Zara, Defacto, Berksha, Marks&Spencer, Stefanel gibi pek çok marka mağazalarında yeni sezon ürünlerini modaseverlerin beğenisine sundu. Bizim ilk dikkatimizi çeken siyah&beyaz puantiyeli kazaklar oldu!


siyah-beyaz-puantiye-modasi


Özellikle Mango vitrinlerinde rastladığımız puantiyeler, 2013 Sonbaharın "Geçmişe Dönüş 90'lar" moda akımın esintilerinden. Hem retro hem sevimli havasıyla bu kazaklar sezonun ilgi gören parçalarından biri olacak. Puantiyeler size göre değilse bile, yumuşak dokuların ağırlıkta olacağı bu kış kendi tarzınıza uygun kazaklardan edinmeyi unutmayın. Yumuşacık, renklerle birlikte geçecek olan bir kış gardırobuna kendinizi hazırlayın.


Etiket:

1. Mango
2. ZARA


* Miskin Kek & Kudra
Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.