Y.S.L İki Fazlı Göz Makyaj Çıkarıcısı

yagli-goz-makyaj-cikarici-ysl-top-secrets-eye-makeup-remover-review


Yves Saint Laurent Top Secrets Eye Make Up Remover Bi-Phase

Y.S.L Göz Makyaj Çıkarıcı





Yves Saint Laurent markasının Top Secret Eye Make Up Remover Bi-Phase, iki fazlı bir göz makyaj çıkarıcısı ve işini oldukça başarıyla yapıyor. Göz makyajını çıkarma hususunda pek çok insan, yağlı his bırakmayan makyaj temizleyicilere yöneliyor fakat ben jel eyeliner müptelası biri olarak yağsız makyaj çıkarıcıların performansından memnun kalamıyorum. Göz makyajımı çıkardığımı sanarak uyuduğum zaman bile ertesi günde makyaj artıklarını karşılaşma anının hoşuma gittiği söylenemez. Bu yüzden, yağlı göz makyaj çıkarıcılarını normal formdakilere kıyasla daha fazla seviyorum. Benim bu zamana kadar kullandığım ve ziyadesiyle memnun kaldığım, şu yazımda da bahsettiğim Biotherm Kirpik Önleyicili Göz Makyaj Çıkarıcısı.


Yves Saint Laurent, Biotherm ile aynı etkiye sahip. Hatta itiraf etmek gerekir ki, bir parça daha iyi. Makyajı kolayca çıkarıyor, jel eyeliner çıkarmadan uyumaya son veriyor ve yağlı yapısı beni hiçbir şekilde rahatsız etmiyor ki kullandıktan sonra göz çevresinde rahatsız edecek oranda yoğun yağ bırakmıyor.



yves-saint-laurent-ysl-top-secrets-eye-makeup-remover-review-ingredients


Yöntem Pr tarafından deneme şansı buldum.  Ysl ürünleri, pahalı ve lüks makyaj skalasında yer alsa da zaman zaman, özellikle kendimizi şımartmak istediğimiz anlarda mutluluk verici olabiliyor. Genel olarak, çok başarılı ve alınası bir makyaj çıkarıcısı. Ben Lancome Bi-Facil ve Biotherm BioCils muadilleriyle hemen hemen aynı etkide fakat onlardan bir parça daha iyi performansta buldum.




* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.