Sohbaharın Moda Rengi Griyi Giyinme Rehberi


sonbahar-kis-moda-rengi-gri-giyme-rehberi


Sohbaharın Moda Rengi Griyi Giyme Rehberi


Sonbahar Rehberi: Gri'nin Gizemli Tonları ile Sofistike Bir Görünüm Elde Edin!


Moda trendleri her yıl ve her mevsim değişiklik gösterse de, bizim için değişmeyen tek bir ölçüt var; şıklık!


sonbahar-kis-moda-rengi-gri-giyme-rehberi





gri-rengi-nasil-kombinlenir






Gri ve tonlarından bahsederken şıklıktan bahsetmemek olmaz. Çünkü gri, renkler dünyasında özgün bir yere sahiptir ve en çok da sonbahara yakışır. Gri rengi elbiseler tercih etmek hem çok riskli hem de çok harika bir seçim olabilir. Gri rengini doğru yerde, doğru parçalarla kombinlemezseniz sizi gereksiz bir bohem havaya sokabilir ve sıkıcılığa doğru sürükleyebilir. Hatta ve hatta kahverengi ve gri tonları yanlış kombinlemelerle, kadınları olduğundan daha yaşlı gösteren renklerdir. Hangi kadın olduğundan daha yaşlı görünmek ister ki? Ancak biraz bordolarla, belki pembelerle griye hayat verirseniz, o da size cüretkar tavrının kapılarını sonuna kadar açıp, sizi bulunduğunuz ortamda en cesur, en özgün, en elegant ve en gizemli kadını olarak hafızalara kazınmanızı sağlayabilir. Peki doğru kombin nasıl yapılmalı?

sonbahar-kis-moda-rengi-gri-giyme-kombinleme-rehberi


2013-2014 Sonbahar Kış Moda Trendleri konumuzda da bahsettiğimiz gibi bu sezon Gri'nin her tonunu göreceğiz. Uzun hırkalar, asimetrik etekler, dar/skinny kot pantolonlar ve maksi/uzun eteklerle sokakların genç ve modern isyancıları olabilir, özgür ruhunuzu grilerle yansıtabilirsiniz. Ya da bir iş yemeğinin, bir iş görüşmesinin en göz alıcı kadını olmak, metalik gri eteğinizin altına giydiğiniz bordo yüksek topuklu ayakkabılarınızla an meselesi. Uzun gri tuniğinizin altına giyeceğiniz platform topuk ayakkabılarla iş çıkışı geceye devam edebilir, teninize uygun kırmızı rujunuzu sürerek erkeklerin başını, çekici tarzınızla döndürebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken husus; kırmızıları abartmamak.


Her şey dozunda güzeldir. Sadece kırmızı bir ruj ya da oje gri kombinler için yeterlidir. Hem çantanız hem ayakkabınız kırmızı tonlarında olmasın. Aksi takdirde grinin gizemli tılsımına gölge düşürmüş olursunuz. Griyle birlikte kırık beyazları veya siyahları da kullanabilirsiniz. Özellikle rocker bir ruh haline bürünmek istiyorsanız siyah deri ceketler isteğinize karşılık verecektir. Resmi ortamlarda ise gri trençkotlar ya da blazer ceketlerle şıklığınız tamamlamak mümkün.


sonbahar-kis-moda-rengi-gri-giyme-tuyolari


Cigarette kesim gri bir kot pantolonunuzun üstüne giyeceğiniz bol ya da kayık yaka bir kazak ile uçuk pembe işlemeli ayrıntıları olan, büyük bir gri çanta tercih edebilir; dağınık ve dalgalı saçlar ya da yarım toplanmış model ile dikkatleri üzerinize çekebilir, yağmurlu havalarda uzun gri çizmeler veya botlarınızla sokakların en trendi, en stil sahibi ve en merak edilen kadını olabilirsiniz. Günlük sokak tarzınızda, kırmızı ve bordonun iddialı havasını kırmak uçuk pembelerle mümkün.


Sonbahar gardırobunuza grileri eklemeyi unutmayın. Kim bilir belkide ilham kaynağınız gri ve tonlarında saklıdır. Her mevsim değişen moda trendlerinden, blogumuzu takip ederek haberdar olabilirsiniz.



Etiket:

1.Topshop 2.Boyner 3.Topshop
4.Topshop 5.Mango


Paylaş
, , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.