Sonbaharın Giyim Tarzı : Ekose Gömlekler!

Sonbahar Giyim Tarzı: Ekose Gömlekler

2013-2014-sonbahar-kis-modasi-ekose-gomlekler



Ekoseler, 90'lar ve Okula Geri Dönüş/Back to School moda akımlarının bu sonbahara getirdiği sezonun öne çıkan trendlerinden biri. Ekose pantolonlar, atkılar, kalın kabanlar kışa hazırlar ama biz havanın kapandığı şu günlerde gardıroplardan ekose gömlekleri dışarı çıkarıyoruz. Çünkü ekose gömlekleri giymek için sonbahardan daha iyi bir mevsim yok.




Kırmızı ekose gömlekleri bir çok şekilde kombinlemeyi tercih edebilirsiniz. Kısa pileli siyah eteğinizle, siyah babet ayakkabı seçimleriniz size sevimli bir hava katacaktır. Ya da kalın kışlık çoraplarınızın üstüne giyeceğiniz kısa kot şort ile ekose gömlek uyumu tüm zamanların en klasik sonbahar kombinlerinden biri. Uzun gömlekleri tunik olarak da giymeyi sevenlerdenseniz tayt ya da dar kesim, siyah kot pantolon ve uzun çizmelerle de seksi bir görüntü elde edebilirsiniz. Bizim favorimiz ise siyah deri ceket ve botlardan yana. Uzun kollu, kırmızı ekose gömleğinizin üzerine kısa kazaklardan geçirerek sonbahar stilini en tarz şekilde yakalayabilirsiniz.




Etiket

Gömlek: Mango
Kazak: Topshop



* Miskin Kek & Kudra
Paylaş
, , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.