Avene Termal Su

avene+termal+su+kullananlar




avene-termal-su-kullananlar

Avene Termal Su



Avene Termal Su, yaz zamanı ferahlatıcı etkisiyle cilt bakımında en çok kullandığım için, rahatlatıcı özelliği ile de favorilerim arasına girmişti. Kışa yaklaştığımız bu sonbahar mevsiminde de keyifle kullanmaya devam ediyorum. Cilde verdiği nemliliğe bayılıyorum. Yaz zamanı tek başına bile yeterliydi, fakat kışın da sizi yüz üstü bırakmıyor, nem anlamında gayet faydalı işlevine kaldığı yerden devam ediyor. Hem sadece nem verici olarak görev yapmamakta, pek çok işleve sahip.



Hassas ciltlerde dahi rahatlıkla kullanabileceğiniz Avene Termal Su, farklı boyutlarda satılmakta. 50 ml'lik bu küçük boyları ile de tam çantaya atmalık özelliğinde. Avene Termal Su hakkında yazdığım daha detaylı yazıya bakınmak isterseniz
 şu yazıma tıklayabilirsiniz.



Turuncu Kasa 'dan Temin Edebilirsiniz.
İster daha büyük boyutlarını elde edebilir ister küçük boyları ile çantanızda yer kaplamadan ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.


avene-termal-su-kullananlar




Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.