Malzemeler :
- 500gr. Tavuk göğsü.
- 1 Kırmızı (etli) biber.
- 1 Tutam ince kıyılmış maydanoz.
- 1 Yumurta.
- 1 Diş sarımsak.
- 4 Kaşık galeta unu.
- Birkaç taze soğan.
- Tuz, Karabiber, Kimyon, Pul biberi
- Tavuğu rondo'dan geçirin, taze soğanlarla etli biberi ince kıyıp tavuk etine ekleyin.
- Ezilmiş sarımsak, maydanoz, yumurta baharatlar ve galeta unu'nu ilave edip iyice yoğurun.
- Karışımdan parçalar koparıp istediğiniz şekli verin.
- Kızgın yağda önlü arkalı pişirdikten sonra isteğe göre acı sosla servis yapın. Afiyet olsun...
0 yorum:
Yorum Gönder
Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?