Golden Rose Lip Plumper Gloss / Dudak Dolgunlaştırıcı Gloss

Merhabalar..
Bir ara çok meşhur olan ve heryerde silikonlu ruj diye satılan bu glossları bilmeyen yok sanırım. Bunu kuzenim normal gloss sanıp almış kullanınca da verdiği acıya dayanamamış bana verdi. Rengi ambalajda çook şeker bir şeftali renginde ama dudakta oldukça şeffaf bir gloss. İçinde ki tarçın  kokusunu kapağı açar açmaz duyuyorsunuz bu yüzden tarçın kokusunu sevmeyenler uzak dursun. Hafif bir yapışma hissi veriyor bu hissi sevmeyenler içinde iyi değil. Ama dudaklarım birazcık daha dolgun olsun diyorsanız tam size göre!



İçerisinde acı biber varmış gibi dudağınıza sürdükten biraz sonra yakmaya başlıyor ve dudaklarınız bu acıyla şişiyor. Aynı durum bol isotlu dürümde de olur hani yerken dudaklar şişer kızarır aynen öyle :) İncecik dudaklarınız varsa Angelina Jolie gibi dudaklarınızın olmasını beklemeyin tabi ki mucize yaratmıyor çok az bir fark oluyor. Gloss olmasından dolayı zaten sürer sürmez dudakları daha dolgun gösteriyor. Düzenli kullanımda kalıcı dolgunluk vaadediyor ama pek inandırıcı bulmadım. Gene de farklı bir ürün arayışında olanlar biraz eğleneyim canım yansın =P diyenlere tavsiye ederim efenim =)

Siz bu silikonlu rujlar/glosslar hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanıp bırakanlardan mısınız yoksa ayy ben almayayım diyenlerden mi? :)

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


Paylaş
,

Melisa

    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.