Kore fan grubu Turkish Minoz'dan Acil Durum Çağrısı




ACİL DURUM ÇAĞRISI!

Minozlarımız Kore Sever arkadaşlarımız sizlerden en büyük ricamızı isteyeceğiz lütfen önemseyin ve dikkkate alın ! 

Normal zamanlarda sayfayı beğenin felan demeyiz biliyorsunuz rica ediyoruz sayfamız https://www.facebook.com/minozturkey beğenin beğendirtin web sitemiz : www.minozturkey.com 'a üye olun twitter hesabımızı https://twitter.com/MinozTurkey 'i takibe alın. 

İnanın bu çok ama çok önemli hepimizi ilgilendiren bir durum önemli süpriz gelişmeler için yapın bunu hepinizin birkaç dakikasını alır maksimum . İNŞALLAH güzel şeyler bizi bekliyor. Lütfen duvarlarınızda sayfalarınızda paylaşın ve beğenip takip edip üye olun lütfen! Ayrıca dualarınızı eksik etmeyin Allah hepimizin yardımcısı olsun AMİN 

SİZE GÜVENİYORUZ DESTEKLERİNİZİ ESİRGEMEYİN VE LÜTFEN ÖNEMSEYİN BU DUYURUYU İNANIN ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ !

Dipnot : Kendi Yorumum;
Arkadaşlar bir minoz olmayabilirsiniz hatta minhoyu sevmeyebilirsiniz ama unutmayın siz bir kore fanısınız sizinde sevdiginiz kpop  grupları sizinde sevdiginiz ve hayatınızda yer etmiş oyuncular  vardır...Birkore fanı her zaman   diger bir kore fanına  yardım etmelidir çünkü kore fanları  diger fan gruplarına göre daha  yardımsever ve  farklı olmalıdır...Kore fanı gücünüzü gösterin hadi..Bir ELF olarak üstüme düşen görevi yaptım  sıra sizde fainting!!!


Paylaş

Melisa

    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.