Flormar - Passionate Dots / Ruj : PD23

Merhabalar.

Flormar'ın en son çıkardığı Passionate Dots'ı çoğu blogda görmüşsünüzdür, koleksiyon allıktan, 2 çeşit far paletine, dokulu/kumlu ojelere, rujlara, transparan toz pudraya ve 3 tonda eyelinera kadar sahip, bense bugün size bu koleksiyondan  PD23 numaralı ruju tanıtacağım.

Öncelikle yeni çıkan koleksiyonun ambalaj tasarımını sevdiğimi söylemem lazım, kırmızı ve üzerindeki benekler/noktalar birbirine uyumlu olmuş, koleksiyon ürünlerinin ambalajlarının her seferinde değişik olmasını beğeniyor ve yeni koleksiyonları merakla bekliyorum.

                   (Diğer ürünler hakkındaki yorumlarım ilerleyen günlerde blogumda olacak.)

PD23 rengine uzun bir süre emin olamadığım için hakkında yazmadığım bir ruj çünkü ambalajın içerisinde turuncu alt tonlu kırmızı gibi gözükse de dudaklarımda turuncumsu durduğundan tam emin olana kadar kullanmaya devam ettim, hatta bazı arkadaşlarıma bile gördükleri renk nedir diye sordum.

Evet ortak karar hafif kırmızı alt tonlu neon turuncu oldu.


* Dediğim gibi renkte neonluk var o yüzden bir çok kişi belki de bu ruju kullanmaya cesaret edemez lakin tarzına uyanlar ve ya makyajda iddialı olmaya göze alanlar bu ruju sevecektir çünkü ruj cidden sürülünce ben burdayım diyor.

* Rujun yapısı mat ki bu benim en sevdiğim ruj tarzı, dudaklarda hafif kuruma yapabiliyor, her mat rujda olduğu gibi dudaklarınızın çatlak ya da pürüzlü olmamasına dikkat etmeniz lazım, şeker ve bal peelingi bu konuda büyük kurtarıcı.

* Mat rujlar genelde kalıcıdır keza bu da öyle, kalıcılık performansı  iyi, en azından deneyimlediğim süreç içerisinden birşeyler yeyip içmeme rağmen dudaklarımda uzunca bir süre kaldı.

* Rujda nemlendirici özellik arıyorsanız öncelikle dudaklarınıza lipbalm kullanmanız şart.

* Pigmentasyon olarak oldukça iyi genelde Flormar rujları zaten kolaylıkla sürülüyor, sürerken zorlanılmıyor.

* Turuncumsu tonları highend markalar dışında drugstoreda bulmak kolay değil o yüzden bu tonlarda ruj arayanlara mat olduğunu ekleyerek tavsiye ederim, ayrıca fiyat olarak highend rujlara göre uygun 15 lira.




Koleksiyonun diğer ürünleri ve fiyat bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz;

http://www.flormar.com/turkce/passionate_dots.asp 

Sevgiler.


*Ürün deneyimleyip blogumda paylaşılmak üzere Flormar tarafından gönderilmiştir, tekrardan teşekkür ederim.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.