Koyu Kahve Göz Makyajım :) / Brown Smokey Eyes EOTD - FOTD

Herkese koskocamaaan bir merhaba!

Geçenler de yaptığım ve bundan sonra sürekli yapacağım makyajımı sizlerle paylaşmak istiyorum :) Baştan uyarayım bol fotoğraflı bir post sizi bekliyor ;)
Oldukça koyu kahve bir makyajdı ama fotoğraflarda her zaman ki gibi daha açık çıktı =/ Bu makyajı yapıp dışarı çıktığımda makyajımı beğenen iki kişiden biri yolda durdurup sordu çok hoş gözüktüğümü söyledi ^^ Diğeri ise girdiğim mağazada çalışan bir bayandı, sürekli gözüme gözüme baktıktan sonra yanıma gelip "pardon makyajınızı kuaföre mi yaptırdınız yoksa kendiniz mi yaptınız çok güzel olmuş" dedi. İtiraf ediyorum kendimle ufak bir gurur duydum yani :) Neyse hemen nasıl yaptığımı anlatayım ama önce genel görünüşümüze bakalım ;)


Kullandığım ürünlerin toplu hali..

Her ışıkta nasıl farklı gözüktüğü ortada ama çoook daha koyu gölgeli bir makyaj olduğunu söyleyebilirim!



Tüm göz kapağına Essence 3D farın krem-şampanya rengi  ışıltılı farını sürdüm, kaş kemiği ve göz çukuruna Flormar paletimde ki ortada olan rengi uyguladım. Dış V kısmına Balm Jovi paletimde ki Presto rengini sürdüm ve karıştırma fırçasıyla iyice dağıttım. Kaş altımı Flormar palette ki ilk renkle aydınlattım. Islak mendille dış kısımları temizledim ve sonuç bu şekilde! Ben çıkan sonuçtan oldukça memnun kaldım çünkü en sevdiğim renkleri kullandım. Kalın bir eyelinerla harika bir gece makyajı olur bundan! 


Bu arada Flormar' ın mat BB kreminin ne kadar hoş durduğunu farkettiniz mi? ;)

Umarım beğenirsiniz kızlar yorumlarınızı bekliyoruuuum ^,^

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


Paylaş
, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Melisa

    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.