Yılbaşına Özel Moda Önerileri


kis-modasi-yilbasi-kiyafet-onerileri


Neden 2014'e Girerken Gecenin Yıldızı Siz Olmayasınız?




Şık bir elbise arıyor ama hangisinin içinde mükemmel duracağınızı bilemiyor musunuz? Elbiselerin de zayıf ya da güçlü karakterlere sahip olduğunu biliyor musunuz? Siz hangisini seçeceksiniz?

Yılbaşı partisine katılma fikriniz varsa, önünüzde oldukça fazla seçenek var. Güçlü, kadınsı bir tavrın mı sahibi olmak istiyorsunuz yoksa zarif, minimal çizgilerin kadını mısınız? 2014 koleksiyonlarının göz kamaştırıcı renklerini yılbaşına taşımaya ne dersiniz?


kis-modasi-yilbasi-kiyafet-onerileri


Biz kadınlar kendimizi güzel hissettiğimizde dünyayı bile değiştirebilecek kadar çok özgüvene sahip olabiliriz. Bu noktada devreye makyaj,saç ve elbiselerin giremediğini söyleyemezsiniz. Elbiselerin de kendine has güçlü noktaları vardır ve o noktalar, ruh halinizle uyuştuğu an yaydığınız kamaştırıcı ışığın gücünü, çevrenizi saran hayran bakışlardan anlayabilirsiniz.



kis-modasi-yilbasi-kiyafet-onerileri


Çarpıcı dantel detaylara sahip püsküllü etek elbilse ile yılbaşı akşamında siyah bir kuğu olabilirsiniz. Böyle bir elbise tercih edildiğinde dikkat edilmesi gereken noktalardan biri, saçlar! Saçlarınızı önce maşalamak sonra onu dağıtıp toplamak sizi oldukça şuh ve seksi görünüme ulaştıran, doğru bir yol olacaktır. Güçlü bir ifade için, derin göz makyajı ile bakımlı kaşları unutmayın.


2014'ün Çarpıcı Tonlarını Hayata Geçirin!


Altın ya da bakır tonlar, yılbaşı akşamında ihtişamlı bir görüntü elde etmek isteyen kadınlara göre. Tek omuz, parıltılı mini elbiseler tam parti havasında. Burda dikkat edilmesi gereken nokta, ten rengi soğuk alt tonuna sahip olan kadınların gümüş ve tonlarını; ten rengi sıcak alt tonuna sahip olan kadınların ise altın ve tonlarını tercih etmesi. 2014 Kışının, çarpıcı kırmızı rujların yılı olduğunu bir önceki yazımızda belirtmiştik. Kırmızı dudak kalemi ile de dudaklarınızı belirginleştirebilirsiniz.


Mini Bir Sihir: Dudak kaleminizi biraz taşırın!

Kusursuz bir görünüm için dozu kaçırmamaya dikkat edin.

Etkileyici ve Zarif tercihler için ise şu yazımıza tıklayabilirsiniz.


kis-modasi-yilbasi-kiyafet-onerileri


* Miskin Kek & Kudra


Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.