Bebak Ürünleri # 2

Merhabalar.


Bebak ürünleriyle yazın tanışmıştım, şimdi ise bu aileye tonik ve yüz temizleme jelleri eklendi.

Öncellikle ürünler cilt tonuma uygun olarak yollandığı için ayrıca teşekkür eder yorumlarıma geçerim;



Refreshing Fashing Wash Gel;

Bir kaç aydır her sabah kullanıyorum, güne temiz bir ciltte başlamak için bana yeterli geldi, makyaj temizlemede ise göz makyajı dışında fondöten allık temizliğinde başarılı oldum, göz makyajını tamamen çıkarabilen bir temizleyici jel bulabilmek gerçekten zor.


 Deep Clean Tonik;

Bu toniği ise akşamları makyaj temizliğinden sonra kullanıyorum, bol kepçe bir insan olduğum için üründen çok az bir miktar kaldı.

Her ne kadar makyajımı temizlesem de yıkasam da üzerinden bu tonikle geçince hala kalıntılar görüyorum pamukta, bu da sanırım bu toniğin işlevi, güzel yanı.

Cildimde olumsuz bir reaksiyona sebebiyet vermediği gibi yakma gibi yan etkisi de olmadı.


Bebak Acı Badem Sütlü ıslak mendilleri önceden de kullanmıştım lakin bu sefer ki mendillerin kokusu bana nedense çok ağır geldi, ya ben çok hassaslaştım ya da bir sorun vardı kim bilir lakin hala makyaj temizlemede iyi olduğunu düşünüyorum.


Bebak Acı Badem Sütü;

Bu ürün hakkında oldukça olumlu yorumlar okumuştum, gerçekten doğruymuş, sanırım yukarıdaki ürünleri düşününce en çok bunu sevdim, cildimdeki makyajı bunla temizleyince gerçekten arındığını hissettim ayrıca içeriğindeki badem ve acıbadem yağlarıyla da bir yandan besliyor...tabi ben her ne kadar makyajımı bu ürünle temizlesem de üzerinden temizleme jeli geçtiğimi eklemem lazım.


Tüm ürünleri düşününce benim favorilerim Temizleme jeli ve Acı badem sütü, uygun fiyatları sayesinde kolaylıkla ulaşılabilecek nitelikte olmaları da cabaları.

*Yorumlarım artısı ve eksisiyle objektiftir, Bebak ailesine teşekkür ederim.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.