BellaMola İndirim Kuponu

bellamola-indirim-kuponu

BellaMola İndirim Kuponu





BellaMola, hafızalara süper hızlı ve uygun fiyatlı gönderisiyle kazınan CheapSmells 'in Türkiye kolu ve pek çok siteden daha zengin bir içeriğe sahip olduğunu gezindiğinizde göreceksiniz. Hatta Türkiye 'de bulunmayan markalar da yer almakta. Parfüm, makyaj , kişisel bakım ürünlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde alabilirsiniz.

Blog okuyucuları için, 31 Ocak 2014 tarihine kadar 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan indirim 15 TL İndirim Kuponu Kodu : BMMISK

İndirim Kuponunu kullanmak için de, alışverişiniz sırasında promosyon kodu alanına BMMISK yazıp, “Uygula” demeniz yeterli, anında size özel 15 TL indirim gerçekleşecektir. Fiyatlar ciddi ciddi güzel. Mesela, Lanvin parfümlerini uyguna bulmak kolay değilken, 100 ml Lanvin Rumeur 2 Rose EDP fiyatı 79.90 Lira. Bir diğer gözüme çarpan ise, Benetton Hot Parfümü oldu, zira kendisi 100 ml 'lik fiyatı 39.50 Lira. Bunun yanı sıra, L'oreal Paris makyaj ürünlerini mağazaların indirimli hallerinden bile daha uygun fiyata bulabilir, Hediye Setleri ile sevdiklerinize özel sürprizler yapabilirsiniz.



Paylaş
, , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.