Vücut Temizliğinde Ta-Ze Zeytinyağlı Üzüm Çekirdekli Sabun

taze-taris-zeytinyagli-uzum-cekirdekli-dogal-vucut-sabunu




Duş jellerinin baskın gücü, son yıllarda taze yapım olan sabun firmalarının, kadınları kalbinden vurma pazar stratejilerini iyi bildiklerinden olsa gerek biraz olsun hafifledi ve sabunlar daha popüler hale geldi. Bu konuda Lush 'ın ezici üstünlüğünün yanı sıra, benim daha çok tercih ettiğim Fresh Line markasının sabunları da dikkatleri çekiyor. Ama eğer, markalaşma olayını biraz daha arka plana alırsanız, ülkemizde de kalite olarak gayet tatminkar olabileceğiniz sabunları keşfedebilirsiniz. Ben bir gıda alışverişi sırasında, Tariş 'in ilk defa kişisel bakım ürünleri olduğunu fark etmemle birlikte Zeytinyağlı Üzüm Çekirdekli Sabun 'unu edindim. Memnun da kaldım. Hatta diğer çeşitlerini de bir başka sefere edinmek üzere "almalıyım" dediğim listeme not ettim.


Vücut temizliğinde sabunlara yer veriyor ve farklı çeşitleriyle sabunlar ilginizi çekiyorsa, özellikle zeytinyağları ile ün salmış Tariş markasının, geleneksel yöntemlerle ve katkısız şekilde hazırlanan sabunlarına göz atabilirsiniz. Sabun çeşitlerinden hariç, az ama temel ihtiyaca yetebilen kişisel bakım ürünleri de bulunmakta. Örneğin şampuanlar, saç, el ve vücut kremleri gibi. Zeytinyağlı Üzüm Çekirdekli Sabun içerisinde bulunan üzüm çekirdekleri oldukça yoğun. Hatta öyle yoğun ki, banyoyu biraz da kirletmeye meyilli. Fakat yumuşatıcılık yönü oldukça iyi.  İçeriği olması gerektiği kadar. Kostik içeriyor. Yani Sodyum Hidroksit. Bu benim şu ana kadar çoğu sabun markasında gördüğüm bir madde. Zaten sabununun cildi kurutması da bundan olmakta. İçerisinde katılan yağlar (mesela bu sabunda ; zeytinyağı, palmiye yağı, hindistan cevizi yağı, üzüm çekirdeği yağı) bu kurutucu etkisini büyük miktarda almakta. Ayrıca üretim yeri de İzmir.



taze-taris-zeytinyagli-uzum-cekirdekli-vucut-sabunu


Gayet de sevdim, hatta şampuanını da merak eder oldum ancak uzun bir süredir şampuan değiştirmediğim için, bu değişikliği daha sonraya ertelemeye karar verdim. Aldığım bu Tariş sabunu 100 gr standart paket içerisindeydi ve fiyatı 6 Lira idi. Ben beğendim. Sabun sever bir bünye iseniz, bir bakının derim.


taris-zeytinyagli-uzum-cekirdekli-sabun



Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.