Bitenler-1

İlk bitenler yazımla karşınızdayım :)) 
Blog yazılarımı büyük bir heyecanla ve mutlulukla yazıyorum umarım size yansıtabiliyorumdur :))

Bitenlerimi biriktiriyordum, epey birikmiş yazımız uzun hadi başlayalımm..


 1-Nivea Aqua Sensatıon Canlandırıcı Temizleme Jeli: Normal ve karma ciltler için uygun bir ürün benim cildimde biraz gerginlik yarattı. Temizlemesi gayet güzeldi. Yaz aylarına doğru alınabilir benim için. Gerçekten canlandırıcı bir etkisi olduğunu düşünüyorum.

2-Nivea Clean Deeper Temizleme ve Peeling Jeli: Ben bu ürünü de yıkama jeli olarak kulandım. Bana göre pek bir peeling özelliği yoktu. Tanecikleri çok azdı. Kullandım bitti birdaha almam.

3-Nivea Stay Clear Arındırıcı Tonik: Temizleme jeli ile birlikte almıştım çok alkollü bir ürün değil ciltte yakma veya kurutma yapmıyor. Sivilce olayına bişey diyemiyorum ama siyah noktalarda hiçbir işe yaramadı. Gereksiz bir ürün.



4-Loreal 3 Etkili Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu: Bu temizleme suyu ile ilgili ayrıntılı yazı yazmıştım. Onu okumak için Tık Tık. Yüz makyajını temizlemede başarılı fakat göz makyajında başarısız ayrıca göz yakıyor. Birdaha almam denemek istediğim çok ürün var.

5-Dalin Bebek Şampuanı: Ben bu ürünü göz doktorumun tavsyesiyle kullanmaya başladım kirpik dibimde kalan artıkları temizlemesi için sıcak suyla yıkamamı önermişti. Arpacık veya başka göz hastalıklarını önlüyormuş tavsye ediyorum. Birde fırçalarımı yıkamak için kullandım gayet başarılı. Tekrar aldım bile.

6-Loreal Göz Makyaj Temizleyici: Tek fazlı bir ürün, yağlı değil. Yanma yapmıyor. Göz makyajını güzel çıkartıyor ama çok çabuk bitiyor 2 haftada bitti :( . Başka ürünler deneyeceğim



7-Dermokil Şampuan: Uzun süre Bioxcın şampuan kullandıktan sonra bir faydası olmadığını düşünerek değiştirmeye karar verdim. Dermokil ucuz fiyatına rağmen saç dökülmemi durdurdu belki mevsimsel bilmiyorum ama saçlarıma iyi geldi, denemeye devam ediyorum yenisini aldım.

8-Blendax 10 Saniyede Ekstra Hacim: Normalde yağlı saçlar için kullanılan bir ürün ama benim saçlarım  çok kuru. Bursadan İzmire geldiğimde yanımda saç şekillendirici getirmediğimi farkettiğimde acilen alınmış bir ürün oldu ama çok memnun kaldım. Yağlı saçlar için olduğundan acayip hacim verdi ve kıvırcık saçlarımı güzel şekillendirdi. Bulabilirsem tekrar alıcam.

9-Dove Saç Dökülmesine Karşı  Saç Bakım Kremi: Sıradan bir saç kremi, yumuşatıyor ama kalıcı değil birdaha almam.


10-Gabrini Aseton: Ojeyi güzel çıkartıyor ama çok çok iyi değil

11-Avon Advence Techniques Saç serumu: Saçlarımı şekillendirdikten sonra parlaklık vermesi için kullandım saçlarımı ağırlaştırmadı hoş kokulu bir ürün ama pek yumuşaklık vermedi şu anda başka serumlar kullanıyorum birdaha almam

12- Oriflame Ayak Scrubı: Şeftali kokulu ve güzeldi. Tanecikleri tam kararında bana göre, çeşitlerine bakabilirim.

13- Parmex Aseton: Hergün oje değiştirenlerin baş tacı sizi hiç uğraştırmıyor çok seviyorum


14- Watsons Brightenin Body Scrup ( Aydınlatıcı Vücut Peelingi): Kokusu bir harika çilekli sakız gibi kokuyor, yapay bir kokusu yok tanecikleri kullandıklarmda en sevdiklerimden. Cildiniz yumuşacık oluyor.Birde lavantalısını deniycem :) 

15-Nivea Aqua Sensatıon Yüz Kremi: Verdiği his ve ferahlık çok hoş, karmaya dönük ve karma ciltler için uygun bence. Normal ve kuru ciltlere yeterli gelmeyebilir. Şuanda başka bir nemlendirici kullanıyorum aradığım ürünü henüz bulamadım..

16-Garnier Nem Dengesi Kuru Ciltler İçin: Aldığım nemlendiriciler ya yetersiz geliyor yada çok ağır :)) Ayarını tutturamıyorum bu üründe cildime ağır geldi yağlı gibi his bıraktı cildimde emilmedi. El kremi olarak kullandım güzel nemlendiriyordu :)

17-Mecitefendi At Kestanesi Özlü Göz Çevresi Kremi (Göz Altı Morlukları İçin) : Göz altı morluklarına bir faydası yok! Güzel nemlendiriyor doğal içerikli tercih edilebilir ama yorgunluktan oluşan morluklarınız varsa deneyebilirsiniz. Yazısını okumak için Tık Tık



18- Rivalde Loop Clean&Clear Göz temizleyici: Bu tek fazlı olanıydı, üzerindeki yazılarını sökmüştüm güzel seyahat kabı oldu :)) Makyajı pek çıkaramıyor büyük boyunu almam.

19- Down Under Naturals Nude Şampuan: Saçlarımı kurutmadı doğal içerikli güzel bir şampuan büyük boyunu alıp deniycem.

20-Cyrene Şampuan&Saç kremi: Saçlarımı acayip kuruttu keçe gibi yaptı. Doğal içerikli olduğu için olabilir ama bana uymadı :(

21-Cyrene Saç Maskesi: Kokusu çok hoştu, yapısı çok yoğundu küçücük ürün baya gitti. Saçlarımı güzel nemlendirdi indirimde olursa büyük boyunu alabilirim.

22-Pura Natura Sıkılaştırıcı ve Canlandırıcı Köpük Temizleyici: Orjinal boyu baya büyük ama benm cildimi çok kuruttu ve gerginlik yarattı. Kuru ciltlere uygun değil. Büyük boyunu almayı düşünmüyorum.

23- Colgate Plax Ağız Çalkalama Suyu: Ağzımı yakmayan ürünleri seviyorum en az yakanlardan ama bu bile çok yakıyor arayıştayım :) 


24- Rapsodi Şeffaf Rimel: Kaşlarımı sabitlemek için ucuz ürünler kullanıyorum çamurlaşınca da atıyorum.

25- Maybelline Rocket Volume Mascara: Çok beğendiğim bir rimel oldu.Benim kısa kirpiklerime bile Uzunluk ve hacim veriyor. Zor çıkıyor ama buna değer bence :) Elimdekiler bitince tekrar alıcam.

26- Isana Hand Cream: Denemek için aldım kokusu çok hoş ve güzel nemlendiriyor. El kreminde çok çeşitli ürünler denemeyi seviyorum tekrar almam.

27-Nivea Temizleme Maskesi: Ben bu nivea maskelerin pek işe yaradığını düşünmüyorum elimdekileri bitirip birdaha almayacağım genelde haftada 2 kere nemlendirme ve temizleme maskesi yapıyorum.

28- Watsons H Bella El Kremi: Ben normalde tarçın kokusunu sevmem ama çilek kokusuyla çok hoş bir kombin olmuş nemlendirmesi yetersizdi. İndirimde almıştım kullandım bitti. 

Benim bitenlerim bu kadar eğer ayrıntısını merak ettiğiniz bir ürün varsa yorum yapabilirsiniz. 
Tekrar görüşmek üzeree :))


İnstagram Hesabım

Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.