Ecotools Airbrush Concealer Brush / Kapatıcı Makyaj Fırçası

ecotools-airbrush-concealer-brush-kapatici-fircasi


Ecotools Airbrush Concealer Brush
Ecotools Kapatıcı Makyaj Fırçası




Bambu makyaj fırçaları ile ünlenen ve sevilen güzellik markası Ecotools 'un set içerisinde olmayıp, ayrı olarak satılan fırçalarından birisi de, Airbrush Concealer Brush yani airbrush etkisi yapan kapatıcı fırçası. 

Göz altı kapatıcıları (concealer) uygulamak için dizayn edilmiş bu makyaj fırçası, tıpki ismi gibi airbrush etkisi bırakıyor. Göz altı kapatıcısının çok yoğun şekilde uygulayan fırçaların bıraktığı o kalın tabakayı engelliyor. Yoğun sentetik kılları sayesinde, daha hafif ve daha yokmuşçasına bir görüntü elde etmemizi sunuyor.


ecotools-airbrush-concealer-brush



Üstelik sadece kapatıcı uygulamada değil, farları karıştırmada da çok iyi bir blending fırçası ve buna ilaveten aydınlatıcı kullanmak için de son derece uygun, bu alanlarda da başarı veriyor. Özellikle krem aydınlatıcı uygulamalarında başarılı olduğunu keşfettim. Kapatıcı + far karıştırıcı + aydınlatıcı fırçası olarak bir taşla üç kuş vuran ve doğal bir görünüm vermeyi sağlayan bu sentetik yapılı fırçayı, son derece uygun fiyatıyla Gratis ve Watsons mağazalarında bulabilirsiniz.


Markanın doğal imajına uyum sağlayan bir dış paket tasarlanmış. Fırça sade bir yeşil bez koruma kılıfı içerisinde bulunuyor. Ecotools Airbrush Concealer fırçasının fiyatı 10 Lira. Yurt dışı fiyatının $4 olması da gösteriyor ki ülkemizde paralel fiyat satış politikasında. Bu harika ama ah keşke tüm Ecotools fırçalar, ülkemize teşrif etseler. Hatta Ecotools, sadece fırça değil, farklı güzellik ürünleriyle de merak uyandırdığı için yeni ürünlerinin de bir an önce ülkemize gelmesini bekliyorum.



ecotools-kapatici-fircasi-airbrush-concealer-brush-


Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.