Favori 5 Rujum || My TOP 5 Favourite Lipsticks

Merhaba kızlar..
Bu yazıyı feci bir baş dönmesiyle yazmaya çalışıyorum =/ En sevdiğim beş rujumu sizlerle paylaşmak istedim ama bu benim için pek kolay olmadı. En sonun da ilk beşe girecek rujlarımı seçtim. Nedenleriyle birlikte kısa kısa yazıcam zaten rujların detaylı yazısı blogda mevcut.


MAC Chatterbox aldığım günden itibaren benim eeen sevdiğim pembe rujum oldu. Pembe denildiği zaman aklıma gelen renk işte bu rujun rengi! Kalıcılık sürüm 10 numara.
Maybelline Color Sensational 162 Feel Pink gerçekten çok tatlı doğal bir pembe. Yapısı ve sürümü MAC'e benziyor.
Maybelline Color Sensational 620 Pink Brown içinde pembelik bulunduran kahverengimsi bir ruj. Oldukça doğal ve koyu göz makyajlarımın kurtarıcısı. Bu aralar en çok bunu kullanıyorum. Kalıcılık ve yapı itibariyle bu da güzel.
Maybelline Moisture Extreme 163 Fuchsia adından anlaşılacağı üzere fuşya renkte harika bir ruj! Koyu pembe ruj arayışım kendisiyle son buldu. Mavi alt tonlu pembeler içinde en güzeli bu! Kalıcılığı harika! Yapısı da çok güzel..
Flormar Precious LF33 işte bu rujun rengine aşığım! Lime Crime markasına ait bu tonlarda bir ruju vardı ve görür görmez almak için deli olmuştum. Fiyatı itibariyle alıp almama  konusunda tereddütlerim de vardı. 2 senelik arayışıma son veren bu ruj bahar geldiğinde elimden düşmeyecek =)


Benim en en en sevdiğim rujlar bunlardı. Umarım hoşunuza gitmiştir =)

Hoşçakalııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


Paylaş
, , , , ,

Melisa

    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.