Garnier Olia Kalıcı Saç Boyası / Koyu Kahve

garnier-olia-sac-boyasi-kullananlar

Garnier Olia Saç Boyası



Garnier, Olia isminde amonyaksız yeni bir saç boya serisi çıkardı ve bu serinin özelliği saç boyama işlemlerinde saçlar ciddi anlamda zarar görüyor, kendi yağ dengesini kaybedip kurumalar, çatallaşmalar gibi bir takım sorunlarla bizi yüz üstü bırakıyor. Saçları boyadığımız an nefis fakat ilk haftadan sonra saçların kuruması, sertleşmesi, parlak görünümünün giderek azalması kaçınılmaz son oluyor. Bunu yapan da saç boyalarının içindeki Amonyak. Garnier, amonyaksız saç boyalarının içerisine yeni bir formül olan ODS yani Yağ Uygulama Sistemi (Oil Delivery System) 'ni formüle etti. Amonyağın zararları sadece saçın görüntüsüne değil, kokusu bile tehlike içediği bir gerçek. Amonyaksız saç boyalarını tercih etmeniz için pek çok neden var. Kötü kokuya maruz kalmıyorsunuz, saçlarınızın kalitesi zamanla bozulmuyor ve bununla birlikte bilumum saç bakım ürünlerine ihtiyacınız, çiçek yağlarıyla özel formüle edilen Garnier Olia saç boyaları ile azalacağa benziyor.


Saç rengim koyu kahve tonlarında ve Garnier Olia 'nın da özellikle amonyaksız olduğu için rahatlıkla kullanabilirim. Hatta bundan sonraki ilk boyamada denemeyi planladım. Ayrıca demeden geçmek istemediğim nokta, böylesi şirin bir paketleme ile sunulması fazla tatlı. Hele ki çekirdekler.



Garnier Olia Saç Boyalarının 18 farklı renk skalası mevcut ve hepsinin numaraları şu şekilde :

1.0 Yoğun Siyah
3.0 Siyah
4.0 Koyu Kahve
4.15 Buzlu Çikolata
4.6 Yoğun Kızıl
5.0 Kahve
5.25 Buzlu Kestane
5.3 Altın Kahve
5.5 Kızıl Kahve
6.0 Açık Kahve
6.3 Açık Altın Kahve
6.35 Açık Çikolata
6.43 Bakır
6.60 Yoğun Kızıl
7.0 Koyu Sarı
8.0 Sarı
9.0 Açık Sarı
10.0 Ekstra Açık Sarı

garnier-olia-sac-boyasi-renk-boya-cesitleri-numaralari



* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.