Göz Far Bazlarının En Meşhuru: The Balm/Put A Lid On It

theBalm-Put-a-lid-on-it-Eyelid-Primer-reviews


The Balm Put A Lid On It Far Bazı
theBalm Put a lid on it Eyelid Primer




Hepimizin aşık olduğu theBalm 'ın o meşhur far bazı Put a lid on it, Gratis 'lerde uzunca bir süredir kayıplara karışan tavrı ile gündeme geldi. İndirimlerde edinmek pek de mümkün olmadığı gibi, normal zamanlarda da bulmak bir şans oldu adeta. Neyse ki artık, Gratis raflarında daha yoğunluklu olarak yer almakta.


Kuru göz kapaklarına sahip olan insanlar, far bazları konusunda oldukça şanslı kesimdeler. Çünkü bir far bazı bile olmadan gün boyu farları sabit, göz kalemleri yerli yerinde durabiliyor. Normal cilt tipine sahip olan göz kapakları ise, herhangi bir far bazı işlerini görür kıvamda günü geçirebiliyorlar. Hatta ki onlar için far bazlarının markası mühim değildir, çünkü en basit olanı bile istedikleri performansı verir. Ancak gelelim asıl muzdarip olan bizim kesime. Yağlı göz kapaklarına sahip insanlar (ki buna ben de dahilim) far bazlarının değerini iyi bilir, zira yaptığımız makyajda olmazsa olmaz gereklilikte yer alır. Hangi far bazının etkili, hangisinin etkisiz olduğunu şıp diye bulma yönleri doğa gereği güçlenmiştir.


the-balm-put-a-lid-on-it-eyelid-primer-far-bazi



Yani bana Elf veya Rival de Loop göz far bazının, Urban Decay ile aynı işlev gördüğünü söyleyen bir canlı, benim için far bazları konusunda danışabileceğim bir insan olamaz. Çünkü farklı markaların far bazları, birbirinden oldukça ayrı performansa sahip olduğunu denedikçe görebiliyorum. Elbette ki kalite, para ile de ölçülmez. Demem o ki, en pahalısı en iyisi olacak diye bir kaide yok. Hatta pek çok kişinin övgüsüne istinaden edindiğim ve benim için göz kapağımın renk eşitsizliğini gidermesi amacından öte olamayan Mac Paint Pot Painterly çoğu kişinin aksine benim için iyi bir far bazı değildir.


Ben far bazları konusunda Urban Decay, Too Faced ve Nars markalarını inanılmaz başarılı buluyorum. Bana kalırsa şimdi de, okeye dördüncü olarak theBalm rahatlıkla geçebilir. theBalm 'ın göz bazı (Eye Primer) olan Put a Lid On It baya başarılı. Tüp içerisinde yer alıyor oluşuyla kullanımını pratik kılıyor. Matlaştırıcı yapısı, farı tutuşu, kalıcılığı inanılmaz. Gün içerisinde göz makyajınızda farınızın topaklanmasından ve canlı renginin uçup gitmesinden rahatsızsanız, göz kaleminiz akmadan yerli yerinde durabilsin istiyorsanız, bu göz bazını kesinlikle denemelisiniz. Hassas cilt yapılarına uygun formda. 11,8ml boyutuna sahip olan Put a lid on it far bazının fiyatı 20 lira. İnternette daha farklı fiyatlar verildiğini gördüm ama ben daha yeni edindim ve edinirken herhangi bir indirim yoktu hatırladığım kadarıyla. Performansına göre fiyatı makul. Gratis bu konuda takdire şayan, theBalm ürünlerini yurt dışı fiyatlarından bile uyguna almamız oldukça güzel. Benim için makyaj çantamın olmazsa olmazlarına geçebilen ve bittikçe tekrar tekrar alabileceğim bir ürün oldu. Far bazı arayanlara bu şahane minik tüpü şiddetle tavsiye ederim.


Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.